Την επιστροφή 13 σειρών για νέες σεζόν ανακοίνωσε το CW

Roxx |
Την επιστροφή 13 σειρών για νέες σεζόν ανακοίνωσε το CW - Roxx.gr

Ενώ έχουμε μπροστά μας αρκετούς μήνες μέχρι να ολοκληρωθεί η τηλεοπτική σεζόν, το CW δεν άφησε τίποτα να αιωρείται και ανακοίνωσε την ανανέωση 13 σειρών του για νέες σεζόν που θα προβληθούν από το επόμενο φθινόπωρο.

Φυσικά, από τη λίστα απουσιάζουν δύο από τα πιο δυνατά χαρτιά του καναλιού, αφού ολοκληρώνουν την πολυετή παρουσία τους με τα τελευταία τους επεισόδια φέτος. Το Supernatural ρίχνει αυλαία μετά από 15 σεζόν, ενώ θα δούμε και το τέλος του Arrow, με τρία ακόμα επεισόδια. Το ένα από αυτά μάλιστα θα βάλει τις βάσεις για το spin-off με τίτλο Canaries.

Πάμε τώρα στις ανανεώσεις. Όλο το υπόλοιπο Arrowverse επιστρέφει κανονικά με Flash, Batwoman, Supergirl, Black Lightning αλλά και το Legends of Tomorrow.

Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του καναλιού την τελευταία τριετία, το Riverdale, θα επιστρέψει και αυτό για 5η σεζόν, ενώ ανακοινώθηκε από τώρα η ανανέωση του Katy Keene (που βασίζεται και αυτό στα κόμικ του Άρτσι) πριν καν κάνει πρεμιέρα.

Η λίστα των ανανεώσεων ολοκληρώνεται με τα Legacies, Dynasty, All American, Charmed, Roswell, In the Dark και Nancy Drew.

Να πούμε ότι από το κανάλι περιμένουμε και το φινάλε του Crisis on Infinite Earths που θα ολοκληρωθεί με δύο κολλητά επεισόδια από το Arrow και το Legends of Tomorrow στις 14 Ιανουαρίου και λογικά τότε θα μάθουμε και ποιο θα είναι το crossover της επόμενης χρονιάς.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ