Με τέσσερα μέλη θα περιοδεύσουν και θα έρθουν στην Ελλάδα οι Judas Priest

Roxx |
Με τέσσερα μέλη θα περιοδεύσουν και θα έρθουν στην Ελλάδα οι Judas Priest - Roxx.gr

Οι Judas Priest ετοιμάζονται για την επιστροφή τους στις συναυλίες μέσα στη χρονιά, αλλά από εδώ και πέρα θα τους βλέπουμε με τέσσερα μέλη πάνω στη σκηνή.

Ο Andy Sneap δεν θα είναι πλέον μαζί τους, έτσι ο μοναδικός κιθαρίστας επί σκηνής θα είναι ο Ritchie Faulkner, μαζί με τους Rob Halford, Scott Travis και Ian Hill.

Αυτή είναι η ανακοίνωση που έβγαλε η μπάντα: «Προετοιμαζόμαστε για να επιστρέψουμε στην περιοδεία για τον εορτασμό των 50 ετών των Judas Priest, ως μία ακόμα πιο δυνατή και αμείλικτη τετράδα, με τον Glenn να ανεβαίνει μερικές φορές στη σκηνή μαζί μας όπως έχει γίνει και παλαιότερα. Ευχαριστούμε πολύ, Andy για όσα έκανε και που συνεχίζεις να είσαι στην ομάδα παραγωγής για το νέο άλμπουμ. Τα λέμε σύντομα headbangers». 

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση, ο Andy Sneap με δική του δήλωση, τόνισε ότι δεν ήταν δική του απόφαση, αλλά σέβεται τη μπάντα και θα συνεχίσει να δουλεύει μαζί τους στο νέο άλμπουμ.

Οι Judas Priest θα έρθουν στην Ελλάδα στις 15 Ιουλίου στο πλαίσιο του Release Athens και δεν αποκλείεται μέσα στη χρονιά να έχουμε πληροφορίες και για το νέο άλμπουμ που ετοιμάζουν.

Περιμένουμε επίσης με ενδιαφέρον τις δηλώσεις του KK Downing όταν μάθει ότι δεν τον κάλεσαν να επιστρέψει!ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ