«Τελείωσε» τους Iced Earth η δισκογραφική τους μετά τη σύλληψη του Schaffer

Roxx |
«Τελείωσε» τους Iced Earth η δισκογραφική τους μετά τη σύλληψη του Schaffer - Roxx.gr

48 ώρες μετά τη σύλληψη του Jon Schaffer για τη συμμετοχή του στο «ντου» των οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο, η Century Media φαίνεται ότι αποφάσισε να κόψει τους δεσμούς της με τους Iced Earth.

Αν και δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση, από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας έχει αφαιρεθεί το προφίλ της μπάντας αλλά και αυτό των Demons & Wizards στο οποίο ο Schaffer συνεργάζεται με τον Hansi Kürsch των Brind Guardian.

«Ο Jon Schaffer, συνελήφθη για το περιστατικό της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο των Η.Π.Α.» αναφέρει στην ανακοίνωση του το FBI, τονίζοντας ότι αντιμετωπίζει 6 κατηγορίες για σωματική βία και παράνομη είσοδο στο κτίριο, ενώ ήταν ανάμεσα σε αυτούς που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με σπρέι για αρκούδες.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν και νέες φωτογραφίες του Schaffer μέσα από το Καπιτώλιο που τον δείχνουν να κρατάει το συγκεκριμένο σπρέι που είναι ένα πιο δυνατό σπρέι πιπεριού και το χρησιμοποίησαν οργανωμένα οι εισβολείς κατά των αστυνομικών.  Αν καταδικαστεί αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης από ένα έως δέκα χρόνια.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε αυτούς που έστειλαν λόγια υποστήριξης τις τελευταίες ημέρες. Κάποιοι ανησυχήσατε από τη σιωπή μας και το καταλαβαίνουμε. Θέλαμε όμως λίγο χρόνο για να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες και να μάθουμε τα γεγονότα πριν κάνουμε κάποια ανακοίνωση. Πρώτα από δεν υποστηρίζουμε τις εξεγέρσεις και τις πράξεις που βίας που έλαβαν χώρα στις 6 Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο. Ελπίζουμε ότι όσοι ενεπλάκησαν θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη για να δώσουν απαντήσεις για τις πράξεις τους.  Με ραγισμένες καρδιές στέλνουμε την αγάπη και τη συμπαράσταση μας σε όσους ένιωσαν πόνο από τα γεγονότα της 6ης Ιανουαρίου. Είμαστε βαθιά λυπημένοι και η καρδιά μας πάει στις οικογένειες αυτών που έχασαν τις ζωές τους. Δεν υπάρχουν λόγια που θα ηρεμήσουν τον πόνο. Απλά να ξέρετε είμαστε όπως και εσείς σοκαρισμένοι, θλιμμένοι και πονάμε. Πολύ αγάπη σε όλους».ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ