Στο χειρουργείο σύντομα ο Ozzy για να αποκαταστήσει σοβαρά προβλήματα

Roxx |
Στο χειρουργείο σύντομα ο Ozzy για να αποκαταστήσει σοβαρά προβλήματα - Roxx.gr

Σε σοβαρή επέμβαση θα υποβληθεί το προσεχές διάστημα ο Ozzy Osbourne για να αποκαταστήσει προβλήματα στον λαιμό και την σπονδυλική στήλη που του είχαν δημιουργηθεί από μία πτώση πίσω στο 2019.

Την αποκάλυψη έκανε η Sharon Osbourne σε συνέντευξη της στη Daily Mail. «Αυτό που περιμένω περισσότερο, είναι να μπορέσει ο άντρας μου να ανέβει ξανά στη σκηνή. Προσεύχομαι για αυτό» τόνισε αρχικά ο Sharon και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διάγνωση για Πάρκινσον που έγινε στον Ozzy πριν από μερικούς μήνες.

«Μας έπεσαν όλα μαζί το ένα μετά το άλλο. Το βλέπεις και ραγίζει η καρδιά σου γιατί θέλει πολύ να επιστρέψει στη σκηνή. Του λείπουν οι φίλοι του, οι μουσικοί του, είναι οι συνεργάτες του. Του λείπει αυτή η ζωή. Με το Πάρκινσον είναι καλά. Το αντιμετωπίζει μια χαρά». 

Η Sharon μίλησε επίσης για την ταινία που ετοιμάζεται και θα αφορά τη ζωή τους και τη σχέση τους, τονίζοντας ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν λογικά την Άνοιξη.

«Η ταινία θα αφορά τον τρόπο που βρεθήκαμε και τα πρώτα χρόνια της σχέσης μας. Όλους τους τσακωμούς, τις επανασυνδέσεις, τις συλλήψεις όλα. Είναι μια ιστορία αγάπης. Οι τσακωμοί μας είναι θρυλικοί. Πραγματικά πλακωνόμασταν στο ξύλο. Αυτό σταμάτησε πριν από περίπου 20 χρόνια αλλά μέχρι τότε του δίναμε να καταλάβει»

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας ο Ozzy ηχογράφησε ένα ακόμα άλμπουμ μετά το Ordinary Man και λογικά σύντομα θα έχουμε νέα και από αυτό το μέτωπο.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ