Σοβαρό «χτύπημα» στις κινηματογραφικές αίθουσες σε Αμερική και Αγγλία

Roxx |
Σοβαρό «χτύπημα» στις κινηματογραφικές αίθουσες σε Αμερική και Αγγλία - Roxx.gr

Η πανδημία έχει φέρει καθίζηση στις κινηματογραφικές προβολές με τα μεγάλα πρότζεκτ σχεδόν στο σύνολο τους (με ελάχιστες εξαιρέσεις) να έχουν μεταφερθεί για το 2021.

Με τις νέες ταινίες να έρχονται με το «σταγονόμετρο» και να μην είναι ικανές να προσελκύσουν μέχρι στιγμής τον κόσμο, η Cineworld ανακοίνωσε ότι θα κλείσει (προσωρινά) τις αίθουσες των Regal Cinemas από τις 8 Οκτωβρίου.

Μιλάμε για τη δεύτερη μεγαλύτερη αλυσίδα κινηματογράφων στην Αμερική και οι αίθουσες που θα επηρεαστούν είναι 536 στις Η.Π.Α και 127 στην Αγγλία. «Χωρίς νέες κυκλοφορίες, η Cineworld δεν μπορεί να δώσει τη δυνατότητα στους θεατές να σκεφτούν την επιστροφή τους στις αίθουσες εν μέσω πανδημίας» αναφέρει η ανακοίνωση». 

Από το κλείσιμο των αιθουσών επηρεάζονται περίπου 45 χιλιάδες εργαζόμενοι και από την ανακοίνωση δεν γίνεται γνωστό το πότε αναμένεται να ανοίξουν ξανά, κάτι που θα εξαρτηθεί φυσικά από την πορεία της πανδημίας.

Όσο πάντως τα πράγματα παραμένουν ως έχουν πολύ δύσκολα θα επιστρέψουμε σε προ-κορωνοϊού καταστάσεις, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ