Η σκηνή του Walking Dead που σόκαρε και θύμισε τα παλιά!

Roxx |
Η σκηνή του Walking Dead που σόκαρε και θύμισε τα παλιά! - Roxx.gr

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Ήταν η 4η σεζόν του Walking Dead όταν η Κάρολ σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της σειράς σκότωνε την παρανοϊκή μικρή Λίζι, λέγοντας της να κοιτάξει τα λουλούδια.

Πέντε χρόνια μετά και με τη σειρά να προσπαθεί (και να καταφέρνει σε μεγάλο βαθμό) να σταθεί ξανά στα πόδια της μετά το βατερλό των δύο προηγούμενων σεζόν, είδαμε μία σκηνή που σόκαρε και θύμισε εκείνη την περίοδο.

Στο 14ο επεισόδιο της 9ης σεζόν είδαμε επιτέλους το πώς απέκτησαν τα σημάδια στην πλάτη τους ο Ντάριλ και η Μισόν. Το «Scars» μας μετέφερε μέσω φλασμπακ λίγους μήνες μετά την εξαφάνιση του Ρικ με τη Μισόν να βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της εγκυμοσύνης της και να συναντά ξανά μία παλιά της φίλη που έχει μαζί της πολλά μικρά παιδιά.

Όπως αποδεικνύεται η παλιά φίλη έχει μετατρέψει τα παιδιά σε δολοφόνους που την πέφτουν στο τέλος της στη Μισόν με στόχο να τη σκοτώσουν. Η συνέχεια μας φέρνει μία από τις σκοτεινές σκηνές στην ιστορία της σειράς, με τη Μισόν αφού προσπαθεί αρχικά να πείσει να τα παιδιά να αφήσουν τα μαχαίρια τους, καταλήγει να τα σκοτώνει για να προστατέψει τον εαυτό της, το αγέννητο παιδί της αλλά και τη Τζούντιθ. Δείτε τη σκηνή στο βίντεο που ακολουθεί.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ