Η σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών θα αργήσει πολύ ακόμα!

Roxx |
Η σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών θα αργήσει πολύ ακόμα! - Roxx.gr

Απο τον Νοέμβριο όταν και έγινε γνωστή η συμφωνία του Amazon για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για τη σειρά που θα προκύψει.

Ξέρουμε ότι το μπάτζετ θα ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο, ξέρουμε ότι λογικά η πρώτη σεζόν θα επικεντρωθεί στα πρώτα χρόνια ζωής του Άραγκορν, ενώ πρόσφατα ο Πίτερ Τζάκσον δήλωσε ότι θα έχει κάποιου τύπου εμπλοκή με το πρότζεκτ χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει ποια θα είναι αυτή.

Η πιο αρμόδια για να δώσει απαντήσεις αυτή τη στιγμή είναι η Jennifer Salke, που πρόσφατα ανέλαβε επικεφαλής του κολοσσού της Amazon και όπως και να το κάνουμε ξέρει τα πράγματα…  λίγο καλύτερα.

Σε συνέντευξη της λοιπόν στο Hollywood Reporter τονίζει ότι θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ καιρό ακόμα για να δούμε τη σειρά στις οθόνες μας.

Η παραγωγή θα ξεκινήσει μέσα στα επόμενα δύο χρόνια με την ελπίδα να βγει στον αέρα το 2021. Υπάρχουν βέβαια κάποιοι που ελπίζουν να είναι έτοιμη η σειρά το 2020.

Η Jennifer Salke ρωτήθηκε επίσης για το ποια είναι η συμμετοχή του Πίτερ Τζάκσον στο πρότζεκτ.

Βρισκόμαστε σε συζητήσεις μαζί του, που νομίζω ότι δείχνουν μία αμοιβαία κατανόηση για το ποια θα είναι η συμμετοχή του και σε τι βαθμό. Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα σε τίποτα. Αυτή την εποχή μιλάμε με πολλούς σεναριογράφους. Έχουν γίνει πολλά συναντήσεις που αφορούν την ιστορία και τι μπορούμε να κάνουμε. Η ελπίδα μου είναι να έχουμε μία ταλαντούχα ομάδα και έναν ικανό ηγέτη που θα ξεκινήσουν αυτό το φιλόδοξο ταξίδι. 

Θα πούμε ότι αν όντως η σειρά βγει το 2021 θα συμπληρώνονται 20 χρόνια από την πρεμιέρα της πρώτης ταινίας της τριλογίας.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ