Σειρά-animation για το Game of Thrones ετοιμάζει η Warner Media

Roxx |
Σειρά-animation για το Game of Thrones ετοιμάζει η Warner Media - Roxx.gr

Στα μονοπάτια που έχει χαράξει η Disney με τα πολλά πρότζεκτ του Star Wars και της Marvel, φαίνεται ότι θέλει να κινηθεί η Warner Media με το σύμπαν του George RR Martin. Όπως αποκαλύπτει το Hollywood Reporter αυτή την εποχή υπάρχει η σκέψη για τη δημιουργία μίας animation σειράς για το Game of Thrones, χωρίς όμως να διευκρινίζεται αν το πρότζεκτ αφορά μία νέα μεταφορά του A Song of Ice and Fire, που φυσικά είδαμε τηλεοπτικά από το 2011 έως το 2019.

Σε εξέλιξη βρίσκονται συνεχείς συναντήσεις με σεναριογραφούς για να διαπιστωθεί αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την υλοποίηση της ιδέας, χωρίς όμως τίποτα να είναι ακόμα σίγουρο.

Μετά την ολοκλήρωση του GOT το 2019 με όλες τις αντιδράσεις που έφερε η τελευταία σεζόν, το HBO ρίχνει το βάρος στα Spin-Off με το House of the Dragon να βρίσκεται ήδη στη διαδικασία της υλοποίησης, ενώ τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό ότι προχωράει μία ακόμα ιδέα που αφορά τον Ιππότη των Επτά Βασιλείων.

«Ο περιπλανώμενος ιππότης», «Το ορκισμένο σπαθί», και «Ο μυστηριώδης ιππότης» είναι οι τρεις νουβέλες που κυκλοφόρησε ο Martin με τις περιπέτειες των δύο πρωταγωνιστών το 1998, το 2003 και το 2010, ενώ το 2015 κυκλοφόρησαν συγκεντρωμένες σε έναν τόμο υπό τον γενικό τίτλο «Ο Ιππότης των Επτά Βασιλείων».

Σύμφωνα  με την περιγραφή του βιβλίου: Ο Ιππότης των Επτά Βασιλείων λαμβάνει χώρα σχεδόν έναν αιώνα πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones και οι περιπέτειες αυτές, αφηγούνται γεγονότα από την εποχή που η δυναστεία των Ταργκάρυεν εξακολουθεί να κατέχει τον Σιδερένιο Θρόνο και οι μνήμες από την ύπαρξη της τελευταίας δράκαινας παραμένουν ακόμη ζωντανές.

Ο νεαρός, αφελής, αλλά γενναίος περιπλανώμενος ιππότης σερ Ντάνκαν ο Ψηλός υπερέχει των αντιπάλων του – αν όχι σε πείρα, σίγουρα σε ανάστημα. Στις περιπέτειές του τον συνοδεύει ο μικροσκοπικός του ακόλουθος, ένα αγόρι ονόματι Εγκ – του οποίου το πραγματικό όνομα (και επτασφράγιστο μυστικό) είναι Αίγκον Ταργκάρυεν. Παρόλο που σε ολόκληρο το Γουέστερος δύσκολα θα έβρισκε κανείς πιο απίθανους ήρωες, το μέλλον επιφυλάσσει σε αυτούς τους δύο ένα σπουδαίο πεπρωμένο… καθώς και ισχυρούς εχθρούς, βασιλικές ίντριγκες κι εξωφρενικά κατορθώματα.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ