Πάει και το Hellfest: Ακυρώθηκε για δεύτερη χρονιά

Roxx |
Πάει και το Hellfest: Ακυρώθηκε για δεύτερη χρονιά - Roxx.gr

Άλλη μία μεγάλη φεστιβαλική απώλεια είχαμε το βράδυ της Πέμπτης, αφού μετά το Glastonbury ακυρώθηκε και το Hellfest. Η διοργάνωση της Γαλλίας που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα metal event παγκοσμίως, δεν θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ο λόγος που πάρθηκε αυτή η απόφαση από τώρα, είναι η ανακοίνωση της κυβέρνησης στη Γαλλία για τα φεστιβάλ του καλοκαιριού στη χώρα που επιτρέπεται να πραγματοποιηθούν μόνο 5.000 θεατές και μάλιστα καθήμενους. Κάτι που φυσικά καθιστά αδύνατη τη διεξαγωγή του Hellfest που παραδοσιακά φιλοξενεί πάνω από 60.000 θεατές κάθε ημέρα.

Στο Hellfest ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστούν ως headliners οι System of a Down, Deftones και Faith No More ενώ θα έπαιζαν ακόμα οι Judas Priest, Dropkick Murphys, Korn, Volbeat και δεκάδες άλλα συγκροτήματα.

Ο διοργανωτής του φεστιβάλ, τόνισε ότι κατανοεί την απόφαση της Κυβέρνησης και πως ακόμα και αν τα μέτρα ήταν πιο χαλαρα σε λίγο καιρό, δεν υπήρχε περίπτωση να φτάσουμε στο σημείο να επιτρέπεται 60.000 άνθρωποι να είναι δίπλα-δίπλα.

Όπως φαίνεται λοιπόν τα πράγματα δεν φαίνεται να βελτιώνονται στο άμεσο μέλλον και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για άλλες ακυρώσεις.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ