Ο ντράμερ των System of a Down ευχαρίστησε τον Τζο Μπάιντεν για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων

Roxx |
Ο ντράμερ των System of a Down ευχαρίστησε τον Τζο Μπάιντεν για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων - Roxx.gr

Το απόγευμα του Σαββάτου είχαμε την ιστορική αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων από τις ΗΠΑ με δήλωση του Τζο Μπάιντεν. Ο Serj Tankian έσπευσε να χαιρετήσει αύτη την κίνηση λίγο μετά, αλλά είχαμε ένα μεγάλο ερωτηματικό για το τι θα κάνει ο ντράμερ των System of a Down.

Ο John Dolmayan από τις αρχές του 2020 είχε βρεθεί στο επίκεντρο για την συνεχή υποστήριξη του προς τον Ντόναλντ Τραμπ, τον χλευασμό του για τον Τζο Μπάιντεν, τους δημοκρατικούς γενικότερα αλλά και το κίνημα του Black Lives Matter.

Τελικά και ενώ έσβησε αρκετά μηνύματα που τον εγκαλούσαν για το θέμα και αφού πέρασαν αρκετές ώρες, το αποφάσισε και ευχαρίστησε τον πρόεδρο των ΗΠΑ για αυτή την κίνηση.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Μπάιντεν για την επίσημη αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων από την Οθωμανική Αυτοκρατορία (Τουρκία) ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που ενθάρρυνε τον Χίτλερ και άλλου δικτάτορες ολόκληρο τον περασμένο αιώνα. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων σε αυτή την Κυβέρνηση ως Αρμένιος και ως περήφανος πολίτης των ΗΠΑ.

Θα ήθελα επίσης να σχολιάσω τη γενοκτονία των ιθαγενών της Βόρειας, Κεντρικής και Νότιας Αμερικής και πώς οι άνθρωπος που ζούσαν εδώ πριν από εμάς αξίζουν τη συμπόνια και τη συμπαράσταση μας. Στο τέλος είμαστε όλοι άνθρωποι ανεξάρτητα από τα πιστεύω τις πεποιθήσεις και τις διαφορές μας και πιστεύω ότι μια μέρα θα το αποδεχθούμε αυτό και θα ζήσουμε όλοι  μαζί ειρηνικά». ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ