Το Netflix απέλυσε υπάλληλο που διέρρευσε εμπιστευτικές πληροφορίες

Roxx |
Το Netflix απέλυσε υπάλληλο που διέρρευσε εμπιστευτικές πληροφορίες - Roxx.gr

Η αναμπουμπούλα στο Netflix για το τελευταίο stand-up special του Dave Chappelle συνεχίζεται τις τελευταίες ημέρες, την ίδια εποχή μάλιστα που η πλατφόρμα έχει στα χέρια της τη μεγαλύτερη επιτυχία παγκοσμίως με το Squid Game.

Τα σχόλια του διάσημου κωμικού για την τρανς κοινότητα έφεραν για ακόμα μία φορά μεγάλες αντιδράσεις και ανάμεσα στους εργαζομένους, με το Netflix να ανακοινώνει ότι απέλυσε έναν υπάλληλο της εταιρείας για διαρροή εμπιστευτικών πληροφοριών στο bloomberg.

Το δημοσίευμα αποκάλυψε τα ποσά που έδωσε το Netflix για τα δύο τελευταία σπέσιαλ του Chappelle με το Sticks and Stones να κοστίζει 19 εκατομμύρια δολάρια και το Closer να φτάνει τα 21 εκατομμύρια δολάρια. Η διαρροή περιείχε και τα ποσά που έδωσε το Netflix για το Inside του Bo Burnham (3.8 εκατομμύρια) αλλά και το Squid Game (21 εκατομμύρια) θέλοντας πιθανότατα να δείξει ότι τα λεφτά τη δυσαναλογία των χρημάτων που έχουν δοθεί για τα σπέσιαλ του Chappel με τα οφέλη για το Netflix.

O CEO του Netflix υποστήριξε σε σημείωμα του προς τα ανώτερα στελέχη πριν από λίγες ημέρες, ότι το Closer και το περιεχόμενο του δεν προκαλούν κακό στον πραγματικό κόσμο και στάθηκε στο πλευρό του κωμικού.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και συνέχεια στις αντιδράσεις, αφού εκατοντάδες υπάλληλοι του Netflix σχεδιάζουν στάση εργασίας στις 20 Οκτωβρίου.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ