Ο Nergal των Behemoth είπε ψέμματα για να κάνει τζέρτζελο και τώρα το παίζει τρολ

Roxx |
Ο Nergal των Behemoth είπε ψέμματα για να κάνει τζέρτζελο και τώρα το παίζει τρολ - Roxx.gr

Θα την πούμε την αμαρτία μας. Συμπαθούσαμε πολύ περισσότερο τον Nergal των Behemoth στις εποχές πριν αποκτήσει λογαριασμό στο Instagram.

Πάμε τώρα στο σούσουρο που δημιουργήθηκε με μία συνέντευξη του στο Kerrang, αφού πρώτα θυμίσουμε, ότι το καλοκαίρι είχε ανεβάσει ένα βιντεάκι που έλεγε ότι δεν τον άφησαν να κάνει γυμναστική σε γυμναστήριο της Αμερικής, επειδή φορούσε μπλουζάκι Darkthrone και δεν πίστευε στον Χριστό.

Στη συνέντευξη του στο Kerrang λοιπόν, λέει ότι είδε το θέμα να δημοσιεύεται παντού και δεν το πίστευε πόσο εύκολα κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει αντικείμενο συζήτησης. «Γιατί; Κανένας δεν μπήκε στον κόπο να με ρωτήσει αν ήταν αλήθεια, γιατί δεν ήταν. Απλά έβγαλα από το μυαλό μου μία ιστορία. Ήταν άλλη μία περίπτωση που κατάλαβα πόσο εύκολο είναι να κοροϊδέψεις τον κόσμο, πώς να τον ξεγελάσεις και να κάνεις ότι θέλεις να κάνεις».

Για να τα βάλουμε κάτω λοιπόν. Ο Nergal είπε κάτι μπροστά σε κάμερα και το δημοσίευσε μάλιστα στον λογαριασμό του. Για θέμα που ήταν αναμενόμενο να συζητηθεί. Το θέμα συζητήθηκε και μετά μας λέει ότι έπρεπε κάποιος να τον ρωτήσει αν έλεγε αλήθεια. Μάλιστα.

Το Loudwire (που για να τα λέμε όλα επίσης, κάνει θέμα και για έναν κόκκο σκόνης στο παράθυρο) δημοσίευσε τις νέες ατάκες του Nergal, τονίζοντας στον τίτλο ότι έλεγε ψέματα για το θέμα του γυμναστηρίου.

Και ο frontman των Behemoth απάντησε μέσω instagram, ότι είπε απλά ένα βαρετό ψέμα και θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα όσα δημοσιεύει ως ψυχαγωγία. Με λίγα λόγια κατάφερε πάλι να γίνει θέμα. Μπράβο Nergal.

 

 

Why?’ No one would bother to ask me if it’s true — because it wasn’t true — I made up a story. It was again another occasion that I [realized] how it’s easy to manipulate people, how to fool them around and just make whatever you want to do.”

Read More: Behemoth’s Nergal Lied About Band Getting Kicked Out of a YMCA | https://loudwire.com/behemoth-nergal-lied-ymca-darkthrone-shirt-religious-beliefs/?utm_source=tsmclip&utm_medium=referralΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ