Νέα τεράστια έκπληξη στο επόμενο Spider-Man: Επιστρέφει κακός της πρώτης τριλογίας!

Roxx |
Νέα τεράστια έκπληξη στο επόμενο Spider-Man: Επιστρέφει κακός της πρώτης τριλογίας! - Roxx.gr

H δεύτερη ταινία της αρχικής τριλογίας του Spider-Man θεωρείται και όχι άδικα από τις καλύτερες του είδους και μάλιστα αρκετά πριν το είδος των super-hero movies να γίνει της μόδας. Η ταινία είχε τη σκηνοθετική υπογραφή του Σαμ Ράιμι και σε αυτήν είχε ξεχωρίσει ο Άλφρεντ Μολίνα στο ρόλο του Dr. Octopus που είναι ένας από τους καλύτερους «κακούς» που έχουμε δει στη μεγάλη οθόνη.

Όπως αποκαλύπτει το Hollywood Reporter o Μολίνα επιστρέφει στον ρόλο για την τρίτη ταινία του Spider-Man που θα εντάσσεται φυσικά στο MCU και κάνει τα πράγματα ακόμα πιο περίπλοκα, αφού είναι ήδη γνωστό ότι στην ταινία θα συμμετάσχει και ο Τζέιμι Φοξ στο ρόλο του Electro που τον είχαμε δει στο Amazin Spider-Man 2 του 2014 με τον Άντριου Γκάρφιλντ.

Η Marvel κρατάει κλειστά τα χαρτιά της για την πλοκή της ταινίας αλλά… μυριζόμαστε multiverse που θα ενώσει τις τρεις διαφορετικές γενιές του Spider-Man στη μεγάλη οθόνη.

Η άτιτλη ακόμα ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2021 και έρχεται μετά τη συμφωνία της Disney με τη Sony για συνέχεια της συνεργασίας τους για τουλάχιστον ένα ακόμα πρότζεκτ.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ