Οι Metallica ήθελαν να κόψουν τη σκηνή που δίνουν ένα εκατομμύριο δολάρια στον Robert Trujillo από το ντοκιμαντέρ

Roxx |
Οι Metallica ήθελαν να κόψουν τη σκηνή που δίνουν ένα εκατομμύριο δολάρια στον Robert Trujillo από το ντοκιμαντέρ - Roxx.gr

To ντοκιμαντέρ Some Kind of Monster καταγράφει μία από τις πιο δύσκολες εποχές στην καριέρα των Metallica, λίγο μετά την αποχώρηση του Jason Newsted ενώ φυσικά περιλαμβάνει την είσοδο του James Hetfield στην κλινική αποτοξίνωσης με τους υπόλοιπους να μην έχουν ιδέα αν το συγκρότημα θα συνεχίσει να υπάρχει στο μέλλον.

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα κομμάτια του ντοκιμαντέρ είναι η επιλογή νέου μπασίστα, με τον Robert Trujillo να είναι τελικά ο τυχερός και να παίρνει ως μπόνους υπογραφής ένα εκατομμύριο δολάρια!

O δημιουργός του ντοκιμαντέρ, Joe Berlinger μίλησε για την εμπειρία του σε αυτό αναφέροντας την πρώτη φορά που έδειξε στα μέλη της μπάντας και στον μάνατζμεντ το τελικό αποτέλεσμα. «Ήταν μία προβολή που κράτησε πάνω από τρεις ώρες. Σε όλη τη διάρκεια δεν ακούστηκε το παραμικρό, ούτε κάποιο γέλιο, ούτε κάποιο επιφώνημα. Απόλυτη σιωπή. Και δεν ένιωθα καλά. Όταν τελείωσε ο Lars με χτύπησε φιλικά στην πλάτη, ενώ ο James με κοίταξε έντονα και έφυγε. Οι μάνατζερ έμοιαζαν πολύ αγχωμένοι» τόνισε αρχικά ο Berlinger.

«Μετά την προβολή επιστρέψαμε στα HQ των Metallica και η κατάσταση ήταν έντονη. ‘Δεν μπορείς να δείξεις ότι δώσαμε ένα εκατομμύριο δολάρια στον Robert Trujillo, δεν μπορείς να δείξεις τον Lars να δημοπρατεί τα έργα του. Δεν θα καταλάβει ο κόσμος. Δεν μπορούμε να τα δείξουμε αυτά’ ήταν κάποιες από τις ατάκες που ακούστηκαν και ένιωσα ότι η ταινία που είχα φτιάξει καταρρέει» 

Σύμφωνα πάντα με τον Berlinger, o Lars ήταν πολύ χαλαρός με το όλο θέμα και αφού οι δημιουργοί υπερασπίστηκαν το έργο τους, ο James και ο Kirk άρχισαν να αλλάζουν γνώμη. Τελικά ο James σηκώθηκε από την καρέκλα και είπε: «Είναι οδυνηρό να το βλέπεις αλλά κάνατε αυτό που είχατε πει ότι θα κάνετε. Είναι έναν ωμό και ειλικρινές πορτραίτο των όσων περάσαμε» τόνισε.

H μπάντα υποστηρίζει ότι το ντοκιμαντέρ και όσα έγιναν εκείνη την περίοδο έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να βγουν από το τέλμα και να σώσουν την καριέρα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Suicide Squad: Νέο και ακόμα καλύτερο trailer μέσα σε λίγες ημέρες

Rick and Morty: Έγιναν μωρά αλλά δεν θα το δούμε ποτέ!

Helloween: Δείτε το βίντεο για το επικό Skyfall εξωγήινους αλλά και τον… Iron ManΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ