Οι μεγάλες σειρές του Netflix θα καθυστερήσουν – Πότε θα δούμε τις νέες σεζόν

Roxx |
Οι μεγάλες σειρές του Netflix θα καθυστερήσουν – Πότε θα δούμε τις νέες σεζόν - Roxx.gr

Μπορεί το 2020 στην αρχή της πανδημίας το Netflix να επωφελήθηκε από τις έτοιμες παραγωγές του και να προσέφερε μπόλικο περιεχόμενο στο κοινό που πέρναγε τον καιρό του στην καραντίνα, όμως οι δυσκολίες στα γυρίσματα που συνεχίστηκαν έβαλε μεγάλα εμπόδια στον προγραμματισμό για τη φετινή χρονιά.

Έτσι, θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετό καιρό ακόμα μέχρι να δούμε στις οθόνες κάποια από τα πιο βαριά χαρτιά της πλατφόρμας.

Ο υπεύθυνος περιεχομένου του Netflix, Ted Sarantos, μίλησε στην ενημέρωση για τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου και έδωσε τις λεπτομέρειες: «Αυτό που συνέβη στις αρχές της χρονιάς είναι ότι πολλά από τα πρότζεκτ που περιμέναμε ότι θα είναι ήδη έτοιμα, αντιμετώπισαν καθυστερήσεις στο post-production λόγω της πανδημίας» τόνισε αρχικά.

«Πιστεύουμε ότι η κατάσταση θα σταθεροποιηθεί στο δεύτερο μισό της χρονιάς και πιο συγκεκριμένα στο τελευταίο τρίμηνο όταν θα επιστρέψουν με νέες σεζόν μερικές από τις δημοφιλέστερες σειρές μας όπως το Witcher, το You και το Cobra Kai, μαζί με κάποια από τα μεγάλα κινηματογραφικά πρότζεκτ μας  όπως το Red Notice και Escape From Spiderhead» κατέληξε.

Τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του Witcher ολοκληρώθηκαν πρόσφατα ενώ αυτά για το You βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Αυτό που δεν ανέφερε ο Ted Sarantos είναι το χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του Stranger Things και ο λόγος είναι απλός. Η σειρά δεν αναμένεται να επιστρέψει ούτε φέτος και η 4η σεζόν θα προβληθεί κάποια στιγμή το 2022, τρία χρόνια μετά τα τελευταία επεισόδια με τους πιτσιρικάδες να έχουν μεγαλώσει αρκετά πλέον κάτι που θα πρέπει να εξηγηθεί στην πλοκή.

Στα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου το Netflix είδε την τιμή της μετοχής του να ανεβαίνει όμως δεν έπιασε την πρόβλεψη των συνδρομητών, αφού ανακοίνωσε 208 εκατομμύρια χρήστες έναντι 210 εκατομμυρίων που υπολόγιζε.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ