Και δεύτερος Σταρκ στη σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών!

Roxx |
Και δεύτερος Σταρκ στη σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών! - Roxx.gr

Σχεδόν ένα μήνα μετά την αποχώρηση του Will Poulter από το καστ της σειράς του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, ο αντικαταστάτης βρέθηκε στο πρόσωπο του Robert Aramayo, που θα υποδυθεί έναν χαρακτήρα με το όνομα Beldor.

Τον Aramayo ίσως να τον θυμάστε από το πέρασμα του από το Game of Thrones στο ρόλο του νεαρού Νεντ Σταρκ στην η και 7η σεζόν. Είναι ο δεύτερος Σταρκ που μπαίνει στον κόσμο του Τόλκιν, μετά τον Joseph Mawle, που είχαμε δει στο GOT στο ρόλο του θείου του Τζον Σνόου, Μπέντζεν.

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι το ρόλο της Γκαλάντριελ αναλαμβάνει η Morfydd Clark. H ηθοποιός από την Ουαλία, πρωταγωνιστεί αυτή την εποχή στο His Dark Materials του HBO, ενώ θα τη δούμε σύντομα στο θρίλερ Saint Maud.

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό πρότζεκτ όλων των εποχών

Πρόσφατα η Amazon ανακοίνωσε ότι η σειρά ανανεώνεται και για δεύτερη σεζόν, κάτι που τυπικά δεν μας κάνει μεγάλη εντύπωση, αφού η συμφωνία έκανε λόγο τουλάχιστον πέντε σεζόν και πιθανότατα κάποιο spin-off, όμως όπως αναφέρει το Deadline, η πρόωρη ανανέωση βοηθάει στο να μην υπάρχουν μεγάλα κενά ανάμεσα στη σεζόν, αφού η δουλειά θα ξεκινήσει από τώρα.

Είναι μία τακτική που ακολούθησε και ο Πίτερ Τζάκσον με τις ταινίες για τη Μέση Γη και φυσικά βοήθησε στην ομοιογένεια του τελικού αποτελέσματος. Το σενάριο της σειράς γράφουν οι JD Payne και Patrick McKay, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο J.A. Bayona.

Το Amazon έχει πάρει τα δικαιώματα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών από τον Νοέμβριο του 2017, και η σειρά που ετοιμάζει δεν θα έχει καμία σχέση με τα γεγονότα της τριλογίας, αφού θα μας μεταφέρει πολλές χιλιάδες χρόνια πίσω, στην 2η εποχή. To συνολικό κόστος για όλες τις σεζόν αναμένεται να φτάσει τα τρία δισεκατομμύρια δολάρια.

Η 2η εποχή της Μέσης Γης σύμφωνα με τα γραπτά του Τόλκιν

H 2η εποχή είχε διάρκεια 3441 ετών και ολοκληρώθηκε με την ήττα του Σάουρον, από την τελευταία συμμαχία των ανθρώπων με τα ξωτικά, μετά την πτώση του Νούμενορ.

Μπορεί δηλαδή να μας μεταφέρει σε εκείνα τα χρόνια, αλλά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε να μας πάει στο ξεκίνημα της δεύτερης εποχής, με την άνθιση του Νούμενορ, την άνοδο του Σάουρον και την πρώτη κόντρα του με τα ξωτικά για τα δαχτυλίδια, αλλά και τη δημιουργία των Ringwraiths.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ