Ο Γιοακίν Φίνιξ επιστρέφει μετά το όσκαρ για το Joker με ρόλο που αναμένεται… άρρωστος!

Roxx |
Ο Γιοακίν Φίνιξ επιστρέφει μετά το όσκαρ για το Joker με ρόλο που αναμένεται… άρρωστος! - Roxx.gr

Από την εποχή που πήρε το όσκαρ για το Joker, ο Γιοακίν Φίνιξ, δεν έχει συμμετάσχει σε καμία ταινία, αφού τα γυρίσματα του Kitbag του Ρίντλεϊ Σκοτ αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2022. 

Το πρώτο πρότζεκτ στο οποίο μπαίνει λοιπόν ο ηθοποιός είναι το Disappointment Blvd. του Ari Aster που έχει στο βιογραφικό του τα Hereditary και Midsommar. Την παράγωγή της ταινίας ανέλαβε η A24 και ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την πλοκή, όμως άνθρωποι κοντά στο πρότζεκτ λένε ότι θα καταγράφει τη ζωή ενός επιχειρηματία στο πέρασμα των δεκαετιών.

Από τις δύο προηγούμενες ταινίες του Aster μπορούμε εύκολα να υποθέσουμε ότι το Disappointment Blvd. δεν θα είναι ένα απλό δράμα και θα τις έχει τις… άρρωστες προεκτάσεις του.

Η συμμετοχή του Φίνιξ στην ταινία ακουγόταν εδώ και καιρό, όμως το ντιλ έκλεισε τις προηγούμενες ημέρες, αφού ο ηθοποιός διάβασε το σενάριο και αποφάσισε να δεσμευτεί.

Για τον Aster αυτή είναι μια μεγάλη συμφωνία αφού είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστεί με όνομα πρώτου βεληνεκούς στο Hollywood.

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ