Φεύγει από τη Νέα Ζηλανδία η σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών – Στη Βρετανία η 2η σεζόν

Roxx |
Φεύγει από τη Νέα Ζηλανδία η σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών – Στη Βρετανία η 2η σεζόν - Roxx.gr

Λίγες ημέρες μετά τις ανακοινώσεις για την πρώτη σεζόν της σειράς του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, που θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2022, το Amazon έκανε γνωστό ότι η 2η σεζόν δεν θα γυριστεί στη Νέα Ζηλανδία και πλέον το σπίτι του πρότζεκτ θα είναι η Βρετανία.

Αν και ο Τόλκιν γράφοντας τα βιβλία του είχε πάντα στο μυαλό του τοποθεσίες της Βρετανίας, η Νέα Ζηλανδία έχει συνδεθεί με το franchise από την εποχή που ο Πίτερ Τζάκσον πραγματοποίησε εκεί τα γυρίσματα της αρχικής τριλογίας.

Τα τεράστια σκηνικά που στήθηκαν για την πρώτη σεζόν θα αποσταλούν στη Βρετανία και τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2022.

Ένα στοιχείο που αξίζει να σημειώσουμε πάντως είναι το τεράστιο κόστος για την πρώτη σεζόν που θα φτάσει τα 450 εκατομμύρια δολάρια, είχε αποδοθεί σε μεγάλο βαθμό στο χτίσιμο εγκαταστάσεων που θα χρησιμοποιούνταν και στη συνέχεια της σειράς, έτσι αυτή η μετακόμιση αν δεν ήταν ήδη προγραμματισμένη από πριν είναι σίγουρο ότι θα κοστίσει ακόμα περισσότερο στην παραγωγή.

Η πρώτη φωτογραφία της σειράς που δόθηκε στη δημοσιότητα πρόσφατα μας έδειξε τα περίφημα δέντρα του Βάλινορ κάτι που σημαίνει ότι θα μεταφερθούμε ακόμα και στην πρώτη εποχή της Μέσης Γης που είχε καταγραφεί στο Σιλμαρίλλιον.

Όπως αναφέρει η επίσημη περιγραφή, η σειρά θα μας μεταφέρει στη δεύτερη εποχή της Μέσης Γης, χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του Χόμπιτ και του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και θα δούμε νέους αλλά και γνωστούς χαρακτήρες σε μία εποχή ειρήνης την ώρα που το κακό ετοιμάζεται να επιστρέψει.

Αυτό το κακό είναι φυσικά ο Σάουρον με τις πρώτες πληροφορίες να λένε ότι δεν θα τον δούμε σχεδόν καθόλου στην πρώτη σεζόν αλλά η παρουσία θα επιδρά στις εξελίξεις.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ