Έρχονται τεράστια νέα από τους Slipknot τον επόμενο μήνα

Roxx |
Έρχονται τεράστια νέα από τους Slipknot τον επόμενο μήνα - Roxx.gr

Φέτος συμπληρώνονται δύο χρόνια από την κυκλοφορία του We Are Not Your Kind των Slipknot, αλλά η μπάντα δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τον κύκλο του άλμπουμ, αφού η περιοδεία τους κόπηκε στη μέση λόγω πανδημίας.

Φυσικά στο πρόγραμμα τους ήταν και η εμφάνιση στο Release Athens, που μεταφέρθηκε για τον φετινό Ιούλιο, όμως θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα είναι τα πράγματα μέχρι τότε και αν όντως η μπάντα θα έρθει στην Ευρώπη.

Πάντως ο Corey Taylor, μας προετοιμάζει για μία μεγάλη είδηση που αφορά τους Slipknot. «Αυτή τη στιγμή ετοιμάζονται κάποια πράγματα για τα οποία δεν μπορώ να μιλήσω, αλλά είναι τεράστια. Μπορώ να πω ότι θα μάθετε τι συμβαίνει μέσα στον επόμενο μήνα».

Επειδή θεωρούμε δύσκολο να μπήκαν χωρίς να το μάθει κανένας και να έγραψαν νέο δίσκο, υποθέτουμε ότι αυτά τα νέα μπορεί να αφορούν το ακυκλοφόρητο άλμπουμ Look Outside Your Window. Το πρότζεκτ ήταν παράλληλο με τη δημιουργία του All Hope is Gone πίσω στο 2008 και σε αυτό συμμετείχαν κυρίως οι Clown, Corey Taylor, Jim Root και Sid Wilson την ώρα που περίμεναν τους υπόλοιπους να μπουν στη διαδικασία.

O Shawn Crahan μας είχε προετοιμάσει πέρυσι για αυτό το άλμπουμ τονίζοντας ότι θα έρθει απροειδοποίητα και μάλιστα πριν την επόμενη δουλειά τους.

Υπάρχει ένα τραγούδι από αυτό το άλμπουμ που το έχουμε ακούσει. Είναι το Till’ We Die που μπήκε στην deluxe έκδοση του All Hope is Gone και από τότε παίζει ως outro όταν ολοκληρώνονται οι συναυλίες τους.

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ