Έρχεται εμφάνιση-βόμβα τύπου Mandalorian στο Wandavision!

Roxx |
Έρχεται εμφάνιση-βόμβα τύπου Mandalorian στο Wandavision! - Roxx.gr

To Wandavision βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στο Disney Plus με το τέταρτο επεισόδιο που προβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, να ανοίγει το σύμπαν της σειράς στον υπόλοιπό κόσμο ενώ μας έδειξε και την πιο ανατριχιαστική στιγμή στην ιστορία του MCU. 

Όσο προχωράμε οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ακόμα πιο βαρβάτες, με την Ελιζαμπεθ Όλσεν να αποκαλύπτει ότι υπάρχει μία μεγάλη εμφάνιση στη συνέχεια, που δεν έχει διαρρεύσει ακόμα. Ρωτήθηκε από το TV Line αν θα πρέπει να περιμένουμε κάποια έκπληξη ανάλογη με αυτή του φινάλε του Mandalorian (την επιστροφή του Luke Skywalker δηλαδή) και η απάντηση της ήταν καταφατική. Δήλωσε μάλιστα ενθουσιασμένη για αυτό που θα δούμε.

Και όπως είναι φυσικό άρχισαν οι θεωρίες με κάποιους να λένε ότι θα δούμε τον Ιαν ΜακΚέλεν στο ρόλο του Magneto (είναι ο πατέρας της Wanda στα κόμικ) και κάποιους άλλους να κάνουν πιο συμβατικές προβλέψεις όπως η εμφάνιση του Doctor Strange.

Πάντως τις προηγούμενες ημέρες, είχε διαρρεύσει ένα βίντεο από τα επόμενα επεισόδια με μία απρόσμενη εμφάνιση και δεν ξέρουμε αν είναι αυτή που εννοεί η Ελίζαμπεθ Όλσεν.

Προσοχή ακολουθούν Spoilers. 

Στο βίντεο λοιπόν βλέπουμε τον Evan Peters με παραδοσιακή στολή Quicksilver να πικάρει τη Wanda για τον θάνατο του Vision. Ο Evans είχε το ρόλο του Quicksilver στο κινηματογραφικό σύμπαν των X-Men, ενώ ο χαρακτήρας είναι φυσικά ο αδελφός της Wanda με τον  Aaron Taylor-Johnson να τον υποδύεται στο MCU και να πεθαίνει στο Age of Ultron.

Κανένας δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για τον ο Evan Peters θα είναι τελικά με κάποιο τρόπο ο Quicksilver ή κάποιος άλλος χαρακτήρας.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ