Εquinox: Έρχεται νέο κόλλημα στο Netflix που θυμίζει Dark!

Roxx |
Εquinox: Έρχεται νέο κόλλημα στο Netflix που θυμίζει Dark! - Roxx.gr

Λίγο πριν φύγει επιτέλους αυτή η χρονιά, θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix το Equinox, η νέα σειρά που μας έρχεται από τη Δανία και υπόσχεται να μας προσφέρει ένα μεγάλο μυστήριο, με την αισθητική να μας θυμίζει πολύ το Dark.

To Εquinox εξελίσσεται στη σκανδιναβική χώρα και κάνει συνεχείς εναλλαγές με το τώρα και το 1999 όταν ξεκίνησαν όλα. Πρωταγωνιστεί η Danica Curcic που την έχουμε δει στην τηλεοπτική «Ομίχλη» που προβλήθηκε πριν από μερικά χρόνια, τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Søren Balle ενώ δημιουργός της σειράς που βασίζεται στο podcast Equinox 1985 είναι η Tea Lindeburg.

Αυτή είναι η πλοκή: Η Άστριντ είναι μόλις εννέα ετών, όταν μαθητές που ετοιμάζονται να αποφοιτήσουν εξαφανίζονται μυστηριωδώς χωρίς να αφήσουν κανένα ίχνος. Η Άστριντ είναι αδελφή μίας από τις μαθήτριες και τρομακτικά οράματα την ταλαιπωρούν μετά την εξαφάνιση της. Το 2020 οι εφιάλτες επιστρέφουν και αρχίζουν να την στοιχειώνουν κανά. Όταν ένας από τους μαθητές που είχε επιβιώσει το 1999, πεθαίνει ξαφνικά, η Άστριντ αποφασίζει να ανακαλύψει τι συνέβη στην αδελφή της και στους υπόλοιπους και ανακαλύπτει μία σκοτείνη αλήθεια που την αφορά με τρόπους που δεν είχε φανταστεί.

Αυτό είναι το πρώτο teaser για τη σειρά που κάνει πρεμιέρα στις 30 Δεκεμβρίου.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ