Επιμένει στη μήνυση το «μωρό» του Nevermind – Επικαλείται το ημερολόγιο του Kurt Cobain

Roxx |
Επιμένει στη μήνυση το «μωρό» του Nevermind – Επικαλείται το ημερολόγιο του Kurt Cobain - Roxx.gr

H δικαστική μάχη που δίνει ο Spencer Elden για το εξώφυλλο του Nevermind συνεχίζεται και μάλιστα έχει και νέο επεισόδιο. Ο 30χρονος είναι φυσικά το μωρό στο περίφημο εξώφυλλο του άλμπουμ που κυκλοφόρησε πριν από 30 χρόνια και τον Αύγουστο έγινε πρώτο θέμα παγκοσμίως με την μήνυση στην οποία ζητούσε την απόσυρση της φωτογραφίας.

Εκανε λόγο για αδικήματα που εμπίπτουν στους νόμους για παιδιkή πoρνoγραφία και εκμετάλλευση ανηλίκου, τονίζοντας ότι ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και οι γονείς του είχαν δώσει ποτέ άδεια για να χρησιμοποιηθεί η φωτογραφία.

Ο Spencer Elden προχώρησε σε τροποποίηση της μήνυσης του και πλέον επικαλείται καταχωρήσει του Kurt Cobain στο προσωπικό του ημερολόγιο όπου κατέγραφε τις σκέψεις.

«Καταχωρήσεις χωρίς ημερομηνία, επιβεβαιώνουν ότι ο Cobain ήθελε το εξώφυλλο να έχει σεξουαλική χροιά και να είναι καλυμμένο με σπέρμα και είναι πολλές φορές που αναφέρει το διεστραμμένο όραμα του για τη φωτογραφία» αναφέρει η μήνυση.

Σε άλλο σημείο τονίζει μάλιστα ότι ο φωτογράφος Kirk Weddle είχε φωτογραφίσει τον Elden ντυμένο σαν τον ιδρυτή του Playboy, Χιου Χέφνερ.

Ο Elden αναφέρει ότι το εξώφυλλο του έχει προκαλέσει προβλήματα συναισθηματικής και ψυχολογικής φύσης που έπαιξαν ρόλο σε δυσκολίες της ζωής του, έχει υποστεί απώλεια εισοδήματος και ζητάει οικονομική αποζημίωση που φτάνει τις 150.000 ευρώ από κάθε εμπλεκόμενο.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ