Ένα εκατομμύριο δολάρια το επεισόδιο θα πάρουν οι πρωταγωνίστριες για την επιστροφή του Sex and the City

Roxx |
Ένα εκατομμύριο δολάρια το επεισόδιο θα πάρουν οι πρωταγωνίστριες για την επιστροφή του Sex and the City - Roxx.gr

Η επιστροφή του Sex and the City είναι γεγονός αφού ανακοινώθηκε επίσημα από το HBO Max με τις Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis να επιστρέφουν στους ρόλους τους, χωρίς όμως την Kim Catrrall, που αποφάσισε να απέχει από το reboot.

H νέα σειρά θα έχει τον τίτλο And Just Like That… και θα ακολουθήσει τις τρεις γυναίκες σε νέες περιπέτειες, ενώ πλέον βρίσκονται τα 50 τους. Όπως αποκαλύπτει το Variety, το κόστος είναι τεράστιο για το HBO Max, αφού οι τρεις πρωταγωνίστριες για να επιστρέψουν, ζήτησαν και πήραν από ένα έκατομμύριο δολλάρια για κάθε επεισόδιο.

Η σειρά θα έχει δέκα επεισόδια στο σύνολο, οπότε φτάνουμε με πρόχειρα μαθηματικά (που είναι το φόρτε μας) τα 30 εκατομμύρια δολάρια κόστος μόνος για τις αμοιβές των τριών γυναικών.

Οι Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis μπαίνουν με αυτό τον τρόπο σε ένα κλειστό κλαμπ ηθοποιών με τέτοιες αμοιβές για τηλεοπτικές σειρές.

Πρόσφατα παραδείγματα είναι οι Nicole Kidman, Jeff Bridges, Sir Patrick Stewart, Reese Witherspoon και Kerry Washington, ενώ το ίδιο ίσχυε και την κεντρική τριάδα πρωταγωνιστών του Big Bang theory στις τελευταίες σεζόν. Οι πρώτοι που είχαν φτάσει σε τέτοια επίπεδα αμοιβών βέβαια ήταν όλοι οι πρωταγωνιστές των Friends, που αμοίβονταν  με ένα εκατομμύριο δολάρια ο καθένας και μάλιστα για πολλά περισσότερα επεισόδια.

Το Sex and the City προνλήθηκε στο HBO για έξι σεζόν από το 1998 εώς και το 2004 ενώ ακολούθησαν δύο ταινίες, το 2008 και το 2010.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ