«Ο Dio δεν γούσταρε καθόλου να τραγουδάει υλικό του Ozzy με τους Black Sabbath»

Roxx |
«Ο Dio δεν γούσταρε καθόλου να τραγουδάει υλικό του Ozzy με τους Black Sabbath» - Roxx.gr

To 1979, ο Ronnie James Dio, προερχόμενος από τρεις καταπληκτικούς δίσκους με τους Rainbow, αντικατέστησε στους Black Sabbath τον Ozzy Osbourne. Μαζί έβγαλαν δύο διαμάντια, τα Heaven and Hell και Mob Rules, πριν αποχωρήσει για να αφοσιωθεί τη σόλο καριέρα του.

O Vinnie Appice που μπήκε στη μπάντα για το Mob Rules και στη συνέχεια ακολούθησε τον Dio παίζοντας ντραμς στις σόλο δουλειές του, μίλησε για εκείνη την εποχή και αναφέρθηκε στις αντιδράσεις κάποιων οπαδών για την απουσία του Ozzy.

«Εγώ βρισκόμουν πίσω στα ντραμς έτσι δεν είχα εικόνα για το τι γίνεται. Ο Ronnie όμως έπρεπε να ανέχεται τα πανό που έγραφαν ‘που είναι ο Ozzy’ και όλη αυτή τη συζήτηση γύρω από θέμα. Και δεν του άρεσε καθόλου να ερμηνεύει τα παλιά τραγούδια. Δεν του άρεσε να τραγουδάει το Iron Man και το Sweet Leaf και το υλικό του Ozzy. Για αυτό και μετά από χρόνια όταν φτιάξαμε τους Heaven and Hell δεν χρειαζόταν να τα παίζουμε πια» τόνισε. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε τον Dio να τραγουδάει το Iron Man μέσα από το Live Evil.

 

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ