Διαγωνισμός δίνει την ευκαιρία σε έναν τυχερό να απομονωθεί σε μικρό νησί για να βλέπει ταινίες

Roxx |
Διαγωνισμός δίνει την ευκαιρία σε έναν τυχερό να απομονωθεί σε μικρό νησί για να βλέπει ταινίες - Roxx.gr

Θέλετε να περάσετε μία εβδομάδα μόνοι σας σε ένα μικρό νησί της Σουηδίας βγαλμένο από θρίλερ και να βλέπετε ταινίες; Αν ναι, το κινηματογραφικό φεστιβάλ του Γκέτεμποργκ σας δίνει αυτή την ευκαιρία μέσω ενός διαγωνισμού που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτές τις ημέρες.

Ο νικητής θα μεταφερθεί με πλοίο στο νησί Pater Noster, στο οποίο δεσπόζει ένα φάρος, ενώ καλλιτεχνικός διαυθυντής του φεστιβάλ το χαρακτηρίζει ως ένα από τα πιο όμορφα και δραματικά μέρη που έχει δει στη ζωή του.

Εκεί θα περάσει μία εβδομάδα στο χώρο που αποτελούσε κατοικία του φύλακα του φάρου και θα βλέπει τις ταινίες σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα. Επίσης δεν επιτρέπεται να έχει μαζί του κινητό, λάπτοπ, βιβλία ή ότιδήποτε άλλο μπορεί να αποσπάσει την προσοχή του από τις ταινίες.

«Μας ενδιαφέρει να δούμε πως αλλάζει η σχέση του κοινού με τις ταινίες ανάλογα με τις συνθήκες προβολής και θέλαμε να το εξερευνήσουμε με τον πιο extreme τρόπο. Απομονωνόντας ένα άτομο πάνω σε έναν μικρό βράχο στη μέση της θάλασσας, με μόνη συντροφιά τους τις ταινίες» δήλωσε ο Jonas Holmberg.

Αυτό που ακολουθεί είναι το δραματικό trailer του διαγωνισμού ενώ αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να το κάνετε εδώ.

Διαβάστε ακόμα:

O Jon Schaffer των Iced Earth ανάμεσα στους βλαμμένους οπαδούς του Trump που μπήκαν στο καπιτώλιο

Αντιδράσεις στη Δανία με παιδική σειρά για άντρα που έχει τεράστιο «γιαννούκο»

Έβαλαν Metallica για να διαμαρτυρήθουν για Πρύτανη που «φύτεψε» ο ΕρντογάνΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ