Από το Game of Thrones στη σειρά του Άρχοντα του Δαχτυλιδιών

Roxx |
Από το Game of Thrones στη σειρά του Άρχοντα του Δαχτυλιδιών - Roxx.gr

Έναν ακόμα πρωταγωνιστή στο πρόσωπο του Joseph Mawle βρήκε η σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών μετά τους Will Poulter και Markella Kavenagh που έχουν ήδη πάρει θέση στο καστ.

Ο 45χρονος έγινε γνωστός από τη θητεία του στο Game of Thrones ως ο θείος του Τζον Σνόου, Μπέντζεν Σταρκ, αφού τον είδαμε συνολικά σε έξι επεισόδια με τελευταίο το Beyond the Wall του 2017.

Το σενάριο της σειράς γράφουν οι JD Payne και Patrick McKay ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο J.A. Bayona.

Το Amazon έχει πάρει τα δικαιώματα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών από τον Νοέμβριο του 2017 και η σειρά που ετοιμάζει δεν θα έχει καμία σχέση με τα γεγονότα της τριλογίας, αφού θα μας μεταφέρει πολλές χιλιάδες χρόνια πίσω, στην 2η εποχή.

H 2η εποχή είχε διάρκεια 3441 ετών και ολοκληρώθηκε με την ήττα του Σάουρον από την τελευταία συμμαχία των ανθρώπων με τα ξωτικά, μετά την πτώση του Νούμενορ. Μπορεί δηλαδή η σειρά να μας μεταφέρει σε εκείνα τα χρόνια, αλλά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε να μας πάει στο ξεκίνημα της δεύτερης εποχής με την άνθιση του Νούμενορ, την άνοδο του Σάουρον και την πρώτη κόντρα του με τα ξωτικά για τα δαχτυλίδια, αλλά και τη δημιουργία των Ringwaiths.

H σειρά θα γυριστεί στη Νέα Ζηλανδία με συνολικό κόστος 1,5 δισ. δολάρια, ποσό που την κάνει φυσικά την πιο ακριβή όλων των εποχών. Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για το 2021.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ