Η ανατριχιαστική ιστορία της Elisa Lam στο ξενοδοχείο του θανάτου έρχεται στο Netflix!

Roxx |
Η ανατριχιαστική ιστορία της Elisa Lam στο ξενοδοχείο του θανάτου έρχεται στο Netflix! - Roxx.gr

Τον Φεβρουάριο του 2013 η 21χρονη Elisa Lam βρέθηκε νεκρή στη δεξαμενή νερού, που βρισκόταν στην ταράτσα του ξενοδοχείου Cesil του Λος Άντζελες. Βρισκόταν εκεί για δύο εβδομάδες και το πτώμα της ανακαλύφθηκε όταν οι ένοικοι του ξενοδοχείου παραπονέθηκαν για μια δυσάρεστη οσμή στο νερό.

Στην τοξικολογική εξέταση που έγινε, δεν βρέθηκαν ίχνη ναρκωτικών ουσιών και κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει το πως η Elisa Lam βρέθηκε στην ταράτσα του ξενοδοχείου. Η πόρτα η οποία οδηγούσε εκεί ήταν ασφαλείας ενώ υπήρχε και συναγερμός.

Αν σε όλα αυτά προσθέσετε και το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του ασανσέρ του ξενοδοχείου, που τη δείχνει να συμπεριφέρεται παράξενα λίγη ώρα πριν το θάνατο της, θα καταλάβετε γιατί μιλάμε για μία πολύ περίεργη έως και ανατριχιαστική υπόθεση.

Στο βίντεο η Elisa φαίνεται να προσπαθεί να πατήσει όλα τα κουμπιά του ασανσέρ. Παρόλα αυτά η πόρτα παραμένει ανοικτή. Λίγη ώρα μετά και ενώ στέκεται με το ένα πόδι στο ασανσέρ κάνει κάποιες παράξενες κινήσεις με τα χέρια της. Με αυτή την υπόθεση ασχολείται το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix Στη Σκηνή του Εγκλήματος: Εξαφάνιση στο Ξενοδοχείο Cecil.

Κατά συρροή δολοφόνοι και ανεξήγητοι θάνατοι: το ξενοδοχείο Cecil στο κέντρο του Λος Άντζελες έχει τη φήμη του πιο «φονικού» ξενοδοχείου στο ΛΑ. Το τελευταίο κεφάλαιο στη σκοτεινή ιστορία του Cecil αφορά στη μυστηριώδη εξαφάνιση της Ελίζα Λαμ. Κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο Cecil στις 10 Φεβρουαρίου, μόνο στο Netflix.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ