Άλλος ένας ηθοποιός του Game of Thrones που ρίχνει αλλού το φταίξιμο για τις αντιδράσεις του φινάλε

Roxx |
Άλλος ένας ηθοποιός του Game of Thrones που ρίχνει αλλού το φταίξιμο για τις αντιδράσεις του φινάλε - Roxx.gr

Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από το φινάλε του Game of Thrones που μοιάζει πλέον με μία άσχημη ανάμνηση, αλλά οι ηθοποιοί της σειράς εξακολουθούν με τις τοποθετήσεις να διαλέγουν τον… πλάγιο τρόπο για να δικαιολογήσουν τις αντιδράσεις του κόσμου.

Και είναι λογικό αυτό, αφού δύσκολα θα βρισκόταν κάποιος να πει: «Τι να κάνουμε και εμείς με τις παπαριές που έγραψαν»;

Σειρά πήρε ο Πίλου Άσμπεκ, που υποδύθηκε στη σειρά τον  Euron Greyjoy και μιλώντας στο κόκκινο χαλί πριν τα SAG Awards, τόνισε ότι ο κόσμος δυσαρεστήθηκε επειδή η σειρά τελείωσε.

«Καταλαβαίνω τον κόσμο. Ήμουν οπαδός της σειράς πριν συμμετάσχω σε αυτή και θα ήμουν και εγώ το ίδιο θυμωμένος. Μοιάζει με χωρισμό. Το Game of Thrones χώρισε με εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο και αυτοί θύμωσαν».

Η σφοδρή κριτική που δέχθηκε η σειρά στα τελευταία επεισόδια της, είχε βέβαια κυρίως ως στόχο τον τρόπο που τελείωσε και κάποιες επιλογές των δημιουργών που έμοιαζαν το λιγότερο βιαστικές.

«Όταν διαβάσαμε το σενάριο όλοι μαζί για πρώτη φορά καταλήξαμε σε standing ovation που κράτησε 15 λεπτά. Ήταν το τέλειο φινάλε» πρόσθεσε ο Πίλου Άσμπεκ. Όχι, φίλε πειρατή, δεν ήταν.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ