Κι άλλο στοιχείο από τους Iron Maiden και τι σημαίνει το WOTW

Roxx |
Κι άλλο στοιχείο από τους Iron Maiden και τι σημαίνει το WOTW - Roxx.gr

Στις 15 του μήνα έρχεται η πολυαναμενόμενη ανακοίνωση των Iron Maiden που λογικά θα αφορά το νέο τους άλμπουμ. O Bruce Dickinson ήδη μας έχει προσκαλέσει στο… Belshazzar’s Feast και στο νέο βίντεο που δημοσίευσε η μπάντα το χέρι του Eddie τραβάει την αφίσα και εμφανίζονται τα αρχικά WOTW.

Με λίγα λόγια τα αρχικά σημαίνουν Writing on the Wall που δεν αποκλείεται να είναι και ο τίτλος του νέου άλμπουμ. Το όλο concept των teaser προέρχεται από το δείπνο που παρέθεσε ο πρίγκηπας της Βαβυλώνας Βαλτάσαρ. Αντιγράφουμε από τη Wikipedia και μεταφέρουμε ότι για τις ανάγκες του δείπνου, ο Βαλτάσαρ βεβήλωσε τα ιερά σκεύη που είχε εξασφαλίσει ως λάφυρα ο βασιλιάς Ναβουχοδονόσωρ Β΄ από το ναό του Σολομώντα.

Ενώ οι καλεσμένοι διασκέδαζαν, ένα ανθρώπινο χέρι έγραψε στον τοίχο τις ακατανόητες λέξεις «Μανή, θεκέλ, φάρες», τις οποίες ερμήνευσε τελικά ο προφήτης Δανιήλ, σύμφωνα με τον οποίο σήμαιναν: «ο θεός μέτρησε τις μέρες της βασιλείας σου, ζυγίστηκες και βρέθηκες ελλιπής, το βασίλειό σου διαιρέθηκε και δόθηκε στους Μήδους και τους Πέρσες». Την ίδια νύχτα, ο Βαλτάσαρ δολοφονήθηκε και βασιλιάς έγινε ο Δαρείος.

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ