Άλλα τρία spin-off του Game of Thrones εξετάζουν στο HBO

Roxx |
Άλλα τρία spin-off του Game of Thrones εξετάζουν στο HBO - Roxx.gr

Με το House of Dragon να ετοιμάζεται να μπει σε ρυθμούς γυρισμάτων, το HBO δείχνει διατεθειμένο να συνεχίσει να διευρύνει τη σχέση του με το σύμπαν του George RR Martin.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα, το κανάλι αυτή την εποχή εξετάζει άλλα τρία prequel του Game of Thrones, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ήδη υπάρχουν σκέψεις για μία σειρά animation αλλά και για τηλεοπτική μεταφορά του Tales of Dunk and Egg.

To ένα που βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο έχει τον προσωρινό τίτλο Sea Snake με τον Bruno Heller (Rome) να γράφει το πρότζεκτ, ενώ τα Flea Bottom και 10,000 Ships δεν έχουν ακόμα κανέναν συντελεστή.

Το Sea Snake ασχολείται με την ιστορία του Lord Corlys Velaryon του πιο γνωστού ναυτικού της εποχής του που έφτιαξε ένα Οίκο πιο πλούσιο από αυτό τον Lannyster. To Flea Bottom θα μας μεταφέρει στην πιο φτωχή γειτονιά του King Landing, ενώ το 10,000 Ships έχει κεντρικό πρόσωπο την πριγκίπισσα Nymeria που ταξίδεψε στο Dorne και παντρεύτηκε τον Λόρδο Mors Martell.

Φυσικά κανένα από τα τρία πρότζεκτ δεν έχει πάρει ακόμα το πράσινο φως για να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο, όμως φαίνεται το HBO ψάχνει μανιωδώς την επόμενη μεγάλη επιτυχία του.

Στο House of Dragon o βετεράνος σκηνοθέτης του Game of Thrones, Miguel Sapochnik (Battle of the Bastards, Hardhome), θα είναι είναι showrunner μαζί με τον Ryan Condal που ανέπτυξε την ιδέα ενώ θα σκηνοθετήσει και τον πιλότο.  Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα η σειρά δεν αναμένεται πριν το 2022.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ