Ακύρωσαν τις συναυλίες τους οι Faith No More λόγω θεμάτων ψυχικής υγείας του Mike Patton

Roxx |
Ακύρωσαν τις συναυλίες τους οι Faith No More λόγω θεμάτων ψυχικής υγείας του Mike Patton - Roxx.gr

Τις επερχόμενες εμφανίσεις τους μέχρι τον Οκτώβριο ακύρωσαν οι Faith No More αλλά και οι Mr. Bungle, λόγω θεμάτων ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει ο Mike Patton.

«Λόγω ψυχικής υγείας, δεν μπορώ να προχωρήσω με τις προγραμματισμένες εμφανίσεις των Faith No More και των Mr. Bungle» ανέφερε αρχικά στη δήλωση του ο τραγουδιστής.

«Έχω θέματα που μεγάλωσαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας και δυσκολεύουν αυτή τη στιγμή. Δεν νομίζω ότι μπορώ να δώσω αυτά που πρέπει και δεν θα έδινα τίποτα λιγότερο από το 100%. Ζητάω συγγνώμη από τους οπαδούς και ελπίζω να τους ανταμείψω σύντομα. Τα συγκροτήματα με υποστηρίζουν σε αυτή την απόφαση και ανυπομονώ να το ξεπεράσω με έναν υγιή τρόπο» κατέληξε.

Οι υπόλοιποι Faith No More από την πλευρά τους αν και δήλωσαν συντετριμμένοι από την ακύρωση των εμφανίσεων στέκονται στο πλευρό του Patton.

«Ένα μέλος της οικογένειας μας χρειάζεται βοήθεια. Το να προχωρούσαμε με αυτές τις εμφανίσεις θα είναι καταστροφικές συνέπειες για τον Mike και η αξία του για εμάς ως αδελφός είναι μεγαλύτερη από τη δουλειά του ως τραγουδιστής. Έχει το 100% της υποστήριξης μας για να κάνει ότι θεωρεί σωστό. Και εμείς από την πλευρά μας ζητάμε τη δική μας στήριξη». 

 

 

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ