Σε ακόμα μεγαλύτερο χώρο μεταφέρεται η συναυλία των Madrugada στη Θεσσαλονίκη

Roxx |
Σε ακόμα μεγαλύτερο χώρο μεταφέρεται η συναυλία των Madrugada στη Θεσσαλονίκη - Roxx.gr

Είναι πλέον ολοφάνερο ότι οι συναυλίες των Madrugada στην Ελλάδα θα είναι το highlight της χρονιάς σε ανταπόκριση και προσέλευση. Η επανένωση του συγκροτήματος κινητοποίησε παλιούς και νέους φανς και πλέον μιλάμε για το… «φαινόμενο Madrugada» που  είναι μοναδικό.

Σαν αποτέλεσμα της αυξημένης ζήτησης εισιτηρίων, που για μία ακόμη φορά, υπερέβη τη χωρητικότητα του venue, η συναυλία των Madrugada στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 5 Απριλίου μεταφέρεται για δεύτερη και τελευταία φορά σε ΝΕΟ ΧΩΡΟ και συγκεκριμένα στο PAOK SPORTS ARENA (Παλατάκι).

Τα προπωληθέντα εισιτήρια ισχύουν κανονικά και οι κάτοχοι τους  μπορούν να παρακολουθήσουν τη συναυλία είτε από την από την ΑΡΕΝΑ, είτε από τις ΚΕΡΚΙΔΕΣ 01-04, 102-103, 106-111, 201-206, 212-218.

Η προπώληση συνεχίζεται, χωρίς καμία διαφοροποίηση στην τιμή των εισιτηρίων, για τα: GATE 18  (ΚΕΡΚΙΔΕΣ 104-105, 207-211), GATE 3 (ΚΕΡΚΙΔΕΣ 301-304) ή GATE 13 (ΚΕΡΚΙΔΕΣ 305-308).

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – PAOK SPORTS ARENA – Τηλέφωνο: 2310 472551

Εξασφαλίστε έγκαιρα τα εισιτήριά σας!

ΤΙΜΕΣ εισιτηρίων για τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Προπώληση: 30 ευρώ, Ταμείο: 33 ευρώ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ στη Θεσσαλονίκη

Στο Δίκτυο Viva

Online: www.viva.gr

Τηλεφωνικά: στο 11876

Φυσικά σημεία: Στα καταστήματα Wind, Seven Spots, Musicland (Mητροπόλεως 102), Rover Bar (Σαλαμίνος 6 Λαδάδικα), PAOK BC StorePAOK Sports Arena.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους. Συνιστούμε στους υποψήφιους αγοραστές να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους αποκλειστικά και μόνο από τα επίσημα σημεία πώλησης. Η παραγωγός εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για εισιτήρια τα οποία έχουν προέλθει από αγορές μέσα από άλλες πλατφόρμες και για τα οποία δεν υπάρχει εγγύηση για τη γνησιότητά τους.

Η προπώληση για τη συναυλία του συγκροτήματος στην Αθήνα τη Δευτέρα 8 Απριλίου, Κλειστό Παλαιού Φαλήρου – Tae Kwon Do Arena συνεχίζεται. H συναυλία της Κυριακής 7 Απριλίου είναι sold out.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ