Αυτός θα είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών!

Roxx |
Αυτός θα είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών! - Roxx.gr

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Μπορεί το προηγούμενο διάστημα να μάθαμε ολόκληρη τη δημιουργική ομάδα πίσω από τη σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, όμως πληροφορίες για το κάστιγνγκ δεν είχαμε.

Αυτό αλλάζει τώρα, αφού όπως αποκαλύπτουν το Deadline και το Variety, ο πρώτος πρωταγωνιστής κλείδωσε και είναι ο Will Poulter! 0 26χρονος ηθοποιός προέρχεται από πρωταγωνιστικούς ρόλους στο Bandersnatch του Black Mirror και το Midsommar που προβάλλεται αυτή την εποχή και στους ελληνικούς κινηματογράφους.

To Amazon δεν σχολίασε την είδηση και ακόμα δεν ξέρουμε το ποιος είναι ο ρόλος που αναλαμβάνει ο Will Poulter, αλλά σύντομα αναμένεται να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα για όλους τους ηθοποιούς.

Το Amazon έχει πάρει τα δικαιώματα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών από τον Νοέμβριο του 2017 και η σειρά που ετοιμάζει δεν θα έχει καμία σχέση με τα γεγονότα της τριλογίας αφού θα μας μεταφέρει πολλές χιλιάδες χρόνια πίσω, στην 2η εποχή.

H 2η εποχή είχε διάρκεια 3441 ετών και ολοκληρώθηκε με την ήττα του Σάουρον από την τελευταία συμμαχία των ανθρώπων με τα ξωτικά, μετά την πτώση του Νούμενορ. Μπορεί δηλαδή η σειρά να μας μεταφέρει σε εκείνα τα χρόνια, αλλά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε να μας πάει στο ξεκίνημα της δεύτερης εποχής με την άνθιση του Νούμενορ, την άνοδο του Σάουρον και την πρώτη κόντρα του με τα ξωτικά για τα δαχτυλίδια, αλλά και τη δημιουργία των Ringwaiths.

Το σενάριο του νέου «Άρχοντα» υπογράφουν οι JD Payne και Patrick McKay,  ο Bryan Cogman του Game of Thrones είναι σύμβουλος του πρότζεκτ ενώ τη σκηνοθεσία σε πολλά από τα επεισόδια έχει αναλάβει ο  J.A. Bayona (Jurassic World: Fallen Kingdom).

H σειρά θα γυριστεί στη Νέα Ζηλανδία με συνολικό κόστος 1,5 δισ. δολάρια, ποσό που την κάνει φυσικά την πιο ακριβή όλων των εποχών.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ