Αυτοί είναι οι 20 ηθοποιοί που μπήκαν στο καστ του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Roxx |
Αυτοί είναι οι 20 ηθοποιοί που μπήκαν στο καστ του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών - Roxx.gr

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την πρώτη ανακοίνωση για τα 15 ονόματα που μπήκαν στο καστ του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, το Amazon ανακοίνωσε άλλους 20 ηθοποιούς που θα λάβουν στο τεράστιο αυτό πρότζεκτ.

Τα ονόματα που έχουν μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα είναι οι  Lenny Henry (βρετανός κωμικός), (Peter Mullan (Ozark, Westworld) , Lloyd Owen (You, Me and the Apocalypse), Augustus Prew (Pure Genius),   Benjamin Walker (Abraham Lincoln: Vampire Hunter), Cynthia Addai-Robinson (Arrow, Power)  Simon Merrells (Spartacus: War of the Damned) και ο Peter Tait που είχε υποδυθεί έναν Ούρουκ Χάι στο Return of the King του Πίτερ Τζάκσον.

Μετά από μία μεγάλη διακοπή λόγω της πανδημίας τα γυρίσματα για την πρώτη σεζόν της σειράς συνεχίζονται στη Νέα Ζηλανδία, ενώ να θυμίσουμε ότι υπάρχει ήδη η ανανέωση και για 2η σεζόν.

Από τις αρχές του χρόνου ξέρουμε ότι δύο ηθοποιοί που γνωρίσαμε από το Game of Thrones θα είναι στο καστ (Robert Aramayo, Joseph Mawle) και μαζί τους θα είναι οι Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith και Charlie Vickers.

Το Amazon έχει πάρει τα δικαιώματα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών από τον Νοέμβριο του 2017, και η σειρά που ετοιμάζει δεν θα έχει καμία σχέση με τα γεγονότα της τριλογίας, αφού θα μας μεταφέρει πολλές χιλιάδες χρόνια πίσω, στην 2η εποχή. To συνολικό κόστος για όλες τις σεζόν αναμένεται να φτάσει τα τρία δισεκατομμύρια δολάρια.

Το σενάριο της σειράς γράφουν οι JD Payne και Patrick McKay, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο J.A. Bayona.

Η 2η εποχή της Μέσης Γης σύμφωνα με τα γραπτά του Τόλκιν

H 2η εποχή είχε διάρκεια 3441 ετών και ολοκληρώθηκε με την ήττα του Σάουρον, από την τελευταία συμμαχία των ανθρώπων με τα ξωτικά, μετά την πτώση του Νούμενορ.

Μπορεί δηλαδή να μας μεταφέρει σε εκείνα τα χρόνια, αλλά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε να μας πάει στο ξεκίνημα της δεύτερης εποχής, με την άνθιση του Νούμενορ, την άνοδο του Σάουρον και την πρώτη κόντρα του με τα ξωτικά για τα δαχτυλίδια, αλλά και τη δημιουργία των Ringwraiths.

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ