Αυτό είναι το δεύτερο spin-off του Game of Thrones που έρχεται στο HBO

Roxx |
Αυτό είναι το δεύτερο spin-off του Game of Thrones που έρχεται στο HBO - Roxx.gr

Spin-Off Game of Thrones: Αν και το βάρος αυτή την εποχή έχει πέσει στο House of the Dragon που λογικά θα κάνει πρεμιέρα το 2022, το HBO προχωράει άλλο ένα πρότζεκτ από το σύμπαν του George RR Martin. Όπως αποκαλύπτει το Variety το δεύτερο spin-off θα είναι μεταφορά του Ιππότη των Επτά Βασιλείων.

Το βιβλίο του Martin καταγράφει τις περιπέτειες σερ Ντάνκαν του Ψηλού μαζί με τον πιτσιρικά Εγκ, που δεν είναι άλλος από τον Αίγκον Ταργκάρυεν τον πέμπτο, που στη συνέχεια έγινε βασιλιάς του Γουέστερος. Προς το παρόν δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το ποιος έχει αναλάβει το πρότζεκτ, όμως το δημοσίευμα αναφέρει ότι το HBO έχει δώσει υψηλή προτεραιότητα στη σειρά.

«Ο περιπλανώμενος ιππότης», «Το ορκισμένο σπαθί», και «Ο μυστηριώδης ιππότης» είναι οι τρεις νουβέλες που κυκλοφόρησε ο Martin με τις περιπέτειες των δύο πρωταγωνιστών το 1998, το 2003 και το 2010, ενώ το 2015 κυκλοφόρησαν συγκεντρωμένες σε έναν τόμο υπό τον γενικό τίτλο «Ο Ιππότης των Επτά Βασιλείων».

Σύμφωνα  με την περιγραφή του βιβλίου: Ο Ιππότης των Επτά Βασιλείων λαμβάνει χώρα σχεδόν έναν αιώνα πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones και οι περιπέτειες αυτές, αφηγούνται γεγονότα από την εποχή που η δυναστεία των Ταργκάρυεν εξακολουθεί να κατέχει τον Σιδερένιο Θρόνο και οι μνήμες από την ύπαρξη της τελευταίας δράκαινας παραμένουν ακόμη ζωντανές.

Ο νεαρός, αφελής, αλλά γενναίος περιπλανώμενος ιππότης σερ Ντάνκαν ο Ψηλός υπερέχει των αντιπάλων του – αν όχι σε πείρα, σίγουρα σε ανάστημα. Στις περιπέτειές του τον συνοδεύει ο μικροσκοπικός του ακόλουθος, ένα αγόρι ονόματι Εγκ – του οποίου το πραγματικό όνομα (και επτασφράγιστο μυστικό) είναι Αίγκον Ταργκάρυεν. Παρόλο που σε ολόκληρο το Γουέστερος δύσκολα θα έβρισκε κανείς πιο απίθανους ήρωες, το μέλλον επιφυλάσσει σε αυτούς τους δύο ένα σπουδαίο πεπρωμένο… καθώς και ισχυρούς εχθρούς, βασιλικές ίντριγκες κι εξωφρενικά κατορθώματα.

Μεγαλώνοντας ο Αίγκον Ταργκάρυεν έγινε βασιλιάς αν και δεν ήταν ψηλά στη λίστα της διαδοχής και αξίζει να σημειώσουμε ότι ήταν μικρότερος αδελφός του Aemon Targaryen που αρνήθηκε τον θρόνο και έγινε Maester στη Νυχτερινή Φρουρά. Ως Maester τον είδαμε μάλιστα και στο Game of Thrones σε προχωρημένη ηλικία από την πρώτη έως και την πέμπτη σεζόν.

Η βασιλεία του Αίγκον ολοκληρώθηκε με τραγικό τρόπο, αφού έχασε τη ζωή του μαζί με πολλούς όλους στη μεγάλη φωτιά του Summerhall στην προσπάθεια του να φέρει ξανά στη ζωή δράκους.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ