Αυτές είναι οι πρώτες λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ των Ghost!

Roxx |
Αυτές είναι οι πρώτες λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ των Ghost! - Roxx.gr

Με τη χρονιά να φτάσει σιγά-σιγά προς το τέλος της, μοιάζει απίθανό να δούμε το νέο άλμπουμ των Ghost να κυκλοφορεί πριν φύγει το 2021, όμως είναι βέβαιο ότι τους επόμενους μήνες θα έχουμε πολλά νέα για αυτό.

Ο Tobias Forge μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αμερικής, για τη νέα δουλειά της μπάντας και κυρίως για το concept που καταπιάνεται αυτή τη φορά.

«H ιδέα του concept για το άλμπουμ πάνω στο οποίο δουλεύω μου ήρθε πριν από πολλά χρόνια. Ήταν Απρίλιος του 2013 και παίζαμε ένα σόου στο Σιάτλ. Θυμάμαι ότι εκείνη την ημέρα μου ήρθε η ιδέα για τον δίσκο. Είχα πάρει το βιβλίο με τον τίτλο The Rule Of Empires και στην ουσία αποφάσισα ότι θέλω να φτιάξω έναν δίσκο για την άνοδο και την πτώση των αυτοκρατοριών. Έτσι τότε σκέφτηκα τι θέλω να περιέχει αυτός ο δίσκος και τα επόμενα χρόνια κατέληξα στο τι δεν θέλω να περιέχει» τόνισε αρχικά το αφεντικό της μπάντας.

«Με το Prequelle η κεντρική ιδέα ήταν για τον μαύρο θάνατο και τη μεγάλη απειλή της εξόντωσης, αλλά η προσέγγιση ήταν λίγο πιο πνευματική και φιλοσοφική για τον θάνατο. Εδώ τα πράγματα είναι πιο πρακτικά, δεν θα ήθελα να πω ακριβώς πολιτικά. Δεν ήταν όμως καθόλου δύσκολο να αντλήσω έμπνευση από τα όσα έχουν γίνει την τελευταία διετία» κατέληξε. 

Πρόσφατα οι Ghost κυκλοφόρησαν το πρώτο νέο τραγούδι τους μετά από δύο χρόνια. Ήταν το Hunter’s Moon μέσα από τη νέα ταινία του Halloween, αλλά ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν αποτελεί ταυτόχρονα και μία πρώτη γεύση από την επόμενη δουλειά τους.

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ