Αυτά είναι τα αφεντικά της σειράς του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Roxx |
Αυτά είναι τα αφεντικά της σειράς του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών - Roxx.gr

Περίπου οκτώ μήνες μετά τη συμφωνία του Amazon για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, είχαμε το πρώτο μεγάλο βήμα για τη δημιουργία της σειράς.

Όπως ανακοινώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, το Amazon συμφώνησε με τους JD Payne και Patrick McKay που θα είναι showrunners του τεράστιου αυτού πρότζεκτ.

Στην ανακοίνωση του το Amazon τονίζει ότι η αναζήτηση ήταν εκτεταμένη και θεωρούν ότι έκαναν την ακατάλληλη επιλογή.

Τώρα, τα δύο αυτά ονόματα ίσως να μην σας λένε τίποτα και λογικό, αφού δεν έχουν δουλέψει ξανά στην τηλεόραση, ενώ έχουν γράψει το σενάριο για τα επερχόμενα Star Trek 4 και Jungle Cruise. «Νιώθουμε σαν τον Φρόντο όταν ξεκίνησε από το Σάιρ, για μια περιπέτεια ζωής» λένε στην κοινή δήλωση τους.

Η σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών θα εξελίσσεται πριν τα γεγονότα της αρχικής τριλογίας και χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί κάτι ακόμα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι τουλάχιστον η πρώτη σεζόν θα ασχοληθεί με τη ζωή του Άραγκορν σε νεαρή ηλικία.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα ο τρόπος εμπλοκής του Πίτερ Τζάκσον στο πρότζεκτ, αλλά πρόσφατα ο ίδιος είχε δηλώσει όtι βοηθούσε στην αναζήτηση showrunner. To Amazon πλήρωσε περίπου 250 εκατομμύρια δολάρια για την απόκτηση των δικαιωμάτων με την δέσμευσης τουλάχιστον πέντε σεζόν, ενώ το συνολικό κόστος της σειράς που δεν αναμένεται πριν το 2020 αναμένεται να ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ