1899: Αυτή είναι η νέα σειρά των δημιουργών του Dark στο Netflix
News

1899: Αυτή είναι η νέα σειρά των δημιουργών του Dark στο Netflix

Μετά την τεράστια επιτυχία του Dark παγκοσμίως, το Netflix εμπιστεύεται τους δημιουργούς του για ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ που έχει παρουσιάσει ποτέ. Ο τίτλος της σειράς είναι 1899 και τα γυρίσματα είναι σε εξέλιξη στο νέο και μεγαλύτερο στούντιο που έχει φτιαχτεί ποτέ στην Ευρώπη στη Γερμανία.

Το καστ είναι διεθνές και περιλαμβάνει ηθοποιούς από την Ισπανία, τη Γερμανία, την Αγγλία και όχι μόνο, με τον κάθε έναν από αυτούς να μιλάει στη σειρά τη μητρική του γλώσσα!

Η πλοκή ακολουθεί μία ομάδα μεταναστών που φεύγει από την Ευρώπη με καράβι και προορισμό τις ΗΠΑ για να ξεκινήσουν μία νέα ζωή. Στη διαδρομή συναντούν ένα άλλο καράβι γεμάτο μετανάστες που είναι όμως ακυβέρνητο και ένα ανεξήγητο γεγονός μετατρέπει το ταξίδι τους σε τρομακτικό εφιάλτη.

Το καστ αποτελείται από τους Emily Beecham (Hail Ceasar),  Aneurin Barnard (The Goldfinch), Andreas Pietschmann (Dark), Miguel Bernardeau (Elite), Maciej Musial (The Witcher), Anton Lesser (Game Of Thrones), Lucas Lynggaard Tønnesen (The Rain) και πολλούς ακόμα.

Τα νέα στούντιο όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα, χρησιμοποιούν τεχνολογία ανάλογη με αυτή του Mandalorian. Τεράστιες οθόνες LED προβάλλουν τα background σε real time έτσι το γύρισμα γίνεται απευθείας χωρίς τη χρήση CGI.

Οι δημιουργοί του Dark, Jantje Friese και Baran bo Odar «τρέχουν» το τεράστιο νέο πρότζεκτ και υπόσχονται αντίστοιχες και μεγαλύτερες συγκινήσεις. «Όσοι έχουν δει το Dark να είναι σίγουροι ότι και η νέα δουλειά θα είναι το ίδιο παράξενη, περιπετειώδης και τρελή» λέει ο Odar.

«Δεν μας αρέσει να επαναλαμβανόμαστε, αλλά θα είναι σίγουρα ένα διασκεδαστικό παζλ για το κοινό. Επιστρέφουμε στις ρίζες μας που είναι το μυστήριο» προσθέτει. «Όλοι οι επιβάτες ταξιδεύουν με τα δικά τους μυστικά που δεν θέλουν να γίνουν γνωστά. Είναι ξανά στημένο σαν παζλ» τονίζει η Jantje Friese.

Αυτό που ακολουθεί είναι το πρώτο teaser.

Καταιγισμός ανακοινώσεων από τη Marvel και οι πρώτες σκηνές από το Eternals!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ