Το Carrie του Stephen King θα γίνει σειρά από τον Mike Flanagan
Horror

Το Carrie του Stephen King θα γίνει σειρά από τον Mike Flanagan

Μία τηλεοπτική μεταφορά για το βιβλίο Carrie του Stephen King είναι στα σκαριά αυτή την εποχή από τον Mike Flanagan για τα MGM Studios της Amazon, όπως αποκαλύπτει το Variety.

Η σειρά περιγράφεται ως μία τολμηρή και διαχρονική επανεξέταση της ιστορίας της μαθήτριας γυμνασίου Κάρι Γουάιτ, η οποία έχει περάσει τη ζωή της στην απομόνωση με την αυταρχική μητέρα της. Μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της, η Κάρι βρίσκεται να παλεύει με το ξένο περιβάλλον του δημόσιου Λυκείου, ένα σκάνδαλο εκφοβισμού που συντρίβει την κοινότητά της και την εμφάνιση μυστηριωδών τηλεκινητικών δυνάμεων.

Το Carrie ήταν το πρώτο βιβλίο που κυκλοφόρησε ο Stephen King το 1974 και έγινε φυσικά best-seller. Η ταινία που ακολούθησε δύο χρόνια αργότερα σε σκηνοθεσία Brian De Palma, με την Sissy Spacek στον πρωταγωνιστικό ρόλο θεωρείται από τις καλύτερες του είδους και πρόσφατα βρέθηκε στο νούμερο 10 της λίστας του Variety με τις κορυφαίες ταινίες τρόμου όλων των εποχών.

Ο Mike Flanagan είναι από τα κορυφαία ονόματα στον χώρο του τρόμου τα τελευταία χρόνια με τo Haunting of Hill House και τις υπόλοιπες σειρές του στο Netflix, ενώ έχει μεγάλη εμπειρία από μεταφορές έργων του Stephen King. Έχει σκηνοθετήσει το Gerald’s Game, το Dr. Sleep και το The Life of Chuck με τον Τομ Χίντλστον που αναμένεται στις αίθουσες το 2025

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.