Καθηγητής πανεπιστημίου τέθηκε σε διαθεσιμότητα λόγω του Game Of Thrones
Game of thrones

Καθηγητής πανεπιστημίου τέθηκε σε διαθεσιμότητα λόγω του Game Of Thrones

O Francis Schmidt είναι καθηγητής καλών τεχνών στο πανεπιστήμιο του New Jersey. Και είναι και φανατικός τηλεθεατής του Game of thrones.

Και όπως κάθε πατέρας που σέβεται τον εαυτό του, προσπαθεί να κάνει τα παιδιά του να γουστάρουν αυτά που γουστάρει κι αυτός.

Τράβηξε λοιπόν μία φωτογραφία την επτάχρονη κόρη του, στην οποία είχε φορέσει μία μπλούζα  με λόγια που λέει στο Game of Thrones η Ντενέρις.

[iframe]<iframe width=”750″ height=”422″ src=”//www.youtube.com/embed/oU4uae2Xndc” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

 Δείτε και τη φωτογραφία με την πιτσιρίκα. Γλυκούλα ε;

fire-blood-shirt

Τέλος πάντων, ο Francis Schmidt ανέβασε τη φωτογραφία στον λογαριασμό του Google+, όπου εκεί την εντόπισαν άνθρωποι του πανεπιστημίου, που θεώρησαν ότι το μήνυμα στην μπλούζα αποτελεί απειλή για τη σωματική ακεραιότητα του πρύτανη. Οι άνθρωποι φυσικά δεν είχαν δει ποτέ Game of Thrones έτσι στην απολογία του ο καθηγητής αναγκάστηκε να τους εξηγήσει τι ακριβώς ήταν το μήνυμα στην μπλούζα και τους παρέπεμψε στο internet για να το ψάξουν λίγο.

Η απόφαση του συμβουλίου που σκέφτηκε μέχρι και την απόλυση, ήταν να θέσει σε διαθεσιμότητα τον καθηγητή και να τον στείλει και για ψυχιατρική γνωμάτευση για να διαπιστωθεί αν είναι σε θέση να διδάξει.

Όταν ρώτησε το λόγο για την ποινή του η απάντηση που πήρε ήταν: «Όταν βλέπεις τη λέξη φωτιά τότε εμφανίζεται κάποιος με ένα AK-47 και αρχίζει να πυροβολεί τους πάντες».

Η δική του απάντηση ήταν «Για όνομα του θεού, είμαι ένα μεσήλικας καθηγητής καλών τεχνών»!

[signoff predefined=”Facebook”][/signoff]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ