Game of Thrones: «Θα υπέγραφα για να γυριστεί ξανά η τελευταία σεζόν»
Game of thrones

Game of Thrones: «Θα υπέγραφα για να γυριστεί ξανά η τελευταία σεζόν»

Πάνω από χρόνος έχει περάσει από το φινάλε του Game of Thrones  και η πικρή γεύση που άφησε η τελευταία σεζόν και ο τρόπος που τη διαχειρίστηκαν οι δημιουργοί της σειράς παραμένει.

Και μπορεί οι περισσότεροι πρωταγωνιστές, όταν μιλούν για το φινάλε να… στρογγυλεύουν λίγο την άποψη τους για να μην χαλάσουν καρδιές, όμως ο Charles Dance παραμένει δυσαρεστημένος και το δηλώνει.

Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Tywin Lanister μέχρι το τέλος της 4ης σεζον, παρέμεινε φανατικός τηλεθεατής και σε νέα συνέντευξη του τονίζει ότι θα υπέγραφε το ψήφισμα για να γυριστεί ξανά η 8η σεζόν, που έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα πάνω από 1,8 εκατομμύρια υπογραφές.

Ο ηθοποιός είχε τα καλύτερα να πει για τους συμπρωταγωνιστές του, αλλά και τους δημιουργούς της σειράς και για το φινάλε είπε ότι κάποιους τους ικανοποίησε και κάποιους άλλους όχι. Αυτός, όπως είπε, ανήκει στη δεύτερη κατηγορία ανθρώπων.

Το Game of Thrones έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης και βραβείων στη τελευταία σεζόν που προβλήθηκε το 2019, όμως ο τρόπος που επέλεξαν να ρίξουν βιαστικά την αυλαία οι Benioff και Weiss θα παραμείνει ίσως το μεγαλύτερο τηλεοπτικό λάθος στην ιστορία.

Το HBO έχει ρίξει τώρα το βάρος στο spin off με τίτλο House of The Dragon που θα αφορά τη δυναστεία των Ταργκάρυεν και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2022.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ