To Game of Thrones μας προετοιμάζει για επιστροφή-βόμβα με χαρακτήρα του Ματωμένου Γάμου
Game of thrones

To Game of Thrones μας προετοιμάζει για επιστροφή-βόμβα με χαρακτήρα του Ματωμένου Γάμου

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILER ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ

556bb81c4ae56e586e457483_spoilers-game-nights-king

Μπαίνουμε καθαρά σε θεωρητικό επίπεδο τώρα, αλλά οι εξελίξεις στο Game of Thrones είναι τέτοιες που κάνουν το έδαφος πρόσφορο για εικασίες.

Μπορεί λοιπόν στο τέλος να καταλήξουμε απλά με ευσεβείς πόθους, όμως πλέον τίποτα δεν αποκλείεται.

Μετά το τέλος του έκτου επεισοδίου της έκτης σεζόν πολλά κομμάτια του παζλ μαζεύονται και σχηματίζουν μία εικόνα. Την εικόνα μίας επιστροφής  που κανονικά έπρεπε να έχουμε δει στο τέλος του 4ου κύκλου αλλά δεν είδαμε ποτέ.

Και όλοι θεώρησαν ότι απλά η σειρά ακολουθεί άλλο δρόμο από τα βιβλία. Έτσι πιστεύαμε και για τον Coldhands αλλά προσγειώθηκε στις οθόνες μας την Κυριακή και όχι μόνο αλλά μάθαμε ότι είναι στην πραγματικότητα ο Μπέντζεν Σταρκ. Αν και στα βιβλία δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Για ποια επιστροφή μιλάμε; Μα φυσικά για τη Lady Stoneheart!

is-spoiler-returning-in-game-of-thrones-season-6-to-raise-a-lady-from-the-dead-lady-940413

Ποια είναι όμως η Lady Stoneheart; Μα φυσικά η Κατλιν Σταρκ!

Οι τελευταίες σελίδες του A storm of Swords, στο οποίο βασίστηκαν ο τρίτος και ο τέταρτος κύκλος του Game of Thrones, περιέχουν μία μεγάλη αποκάλυψη. H Κάτλιν Σταρκ εμφανίζεται ξανά ως Lady Stoneheart, αφού την επαναφέρει στη ζωή ο Θόρος. Τα σημάδια όμως στο πρόσωπο της είναι εμφανή, ενώ δεν μπορεί να μιλήσει αφού στον Ματωμένο Γάμο το τελειωτικό χτύπημα που είχε δεχθεί, ήταν το κόψιμο του λαιμού της. Παρόλα αυτά είναι διψασμένη για εκδίκηση ενάντια σε όσους έκαναν κακό στην οικογένεια της.

Στη δεύτερη εμφάνιση της στα βιβλία αιχμαλωτίζει τη Μπριέν και κατηγορώντας την ότι έχει ταχθεί στο πλευρό των Λάνιστερ την κρεμάει. Οι αναγνώστες μένουν με την εντύπωση ότι η Μπριέν είναι νεκρή μέχρι που εμφανίζεται ξανά οργανώνοντας μια παγίδα για τον Τζέιμι με στόχο να πέσει αυτός στα χέρια της Lady Stoneheart.

does-that-game-of-thrones-return-mean-we-ll-see-redacted-996373

Όλα αυτά στα βιβλία και σε χρονικό σημείο που έχουμε ξεπεράσει πλέον στη σειρά.

Επειδή όμως πολλά έχουν αλλάξει στα βιβλία αυτή τη στιγμή όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση κατυεθύνονται στα λημέρια της Lady Stoneheart. Στα Riverlands. Εκεί πηγαίνει ο Τζέιμι και εκεί έχει στείλει η Σάνσα την Μπριέν μαζί με τον Ποντ.

Είχαμε επίσης για πρώτη φορά μετά από καιρό αναφορά στην αδελφότητα χωρίς λάβαρα η οποία στα βιβλία ακολουθεί την Κάτλιν.

Όλα αυτά προς το παρόν μένουν στη θεωρία και έχουμε τέσσερα επεισόδιο μπροστά μας για να δούμε αν θα πραγματοποιηθούν.

Πάντως θα κρατήσουμε μικρό καλάθι γιατί την έχουμε πατήσει ήδη μία φορά με το θέμα της Lady Stoneheart. Για να τα λέμε όμως στα τέλη Αυγούστου της προηγούμενης χρονιάς και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων υπήρχε μία φήμη ότι όντως η Κάτλιν θα επιστρέψει. Τότε βέβαια δεν είχαμε δώσει ιδιαίτερη σημασία αφού δεν υπήρχε κανένα στοιχείο για να το υποστηρίξει.

Untitled

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ