To Game of Thrones διέλυσε μέσα σε λίγα λεπτά δύο μεγάλες θεωρίες!
Game of thrones

To Game of Thrones διέλυσε μέσα σε λίγα λεπτά δύο μεγάλες θεωρίες!

Αν δεν έχετε δει ακόμα το όγδοο επεισόδιο της έκτης σεζόν του Game of Thrones τότε καλύτερα να φύγετε τώρα από εδώ. Και αυτό γιατί…

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS

556bb81c4ae56e586e457483_spoilers-game-nights-king

Τα γράψαμε και σε άλλο κείμενο για το πώς το Game of Thrones μας έπιασε κότσους με τις θεωρίες για την Άρια, αλλά οι δύο περιπτώσεις που ακολουθούν είναι εντελώς διαφορετικές και βασισμένες σε μελέτη των βιβλίων εδώ και χρόνια.

Και τις δύο η σειρά τις διέλυσε μέσα σε λίγα λεπτά.

Πρώτη θεωρία το περίφημο Cleganebowl που ήθελε τα αδέλφια Σάντορ και Γκρέγκορ να μονομαχούν στη δίκη της Σέρσεϊ. Το βουνό φυσικά θα ήταν ο υπερασπιστής της και το κυνηγόσκυλο ο μονομάχος που θα επέλεγε ο High Sparrow.

GOT608_111115_HS__DSC3557

Με την επιστροφή του Κυνηγόσκυλου την προηγούμενη εβδομάδα όλα έμοιαζαν να μπαίνουν στη σωστή σειρά και αυτό ήταν κάτι που οι αναγνώστες των βιβλίων έλεγαν εδώ και πολλά χρόνια.

Αλλά…

Αυτή την εβδομάδα είχαμε στροφή 180 μοιρών, αφού η δίκη μέσω μονομαχίας απαγορεύθηκε από τον Τόμεν ενώ το κυνηγόσκυλο συνάντησε ξανά την Αδελφότητα χωρίς λάβαρα και όπως φαίνεται θα τους ακολουθήσει στον Βορρά.

Και αφού μιλάμε για την αδελφότητα χωρίς λάβαρα πάμε τώρα στη δεύτερη θεωρία που καταρρίφθηκε. Την επιστροφή της Κάτλιν Σταρκ ως Lady Stoneheart. Αυτό το σημείο της πλοκής εμφανίζεται στο τέλος του τρίτου βιβλίου και ενώ στη σειρά θα έπρεπε να το δούμε στο φινάλε της τέταρτης σεζόν δεν το είδαμε ποτέ κάτι που έκανε τους περισσότερους να πιστέψουν ότι θα μείνει εντελώς εκτός.

Φέτος όμως και ενώ η σειρά εξελισσόταν τα πράγματα έδειχναν να οδηγούν στην εμφάνιση της Lady Stoneheart. Οι πολλές αναφορές στην Κάτλιν από τους χαρακτήρες ο τρόπος που και ο Τζέιμι και η Μπριέν βρέθηκαν στο Ρίβεραν, όλα έμοιαζαν βολικά.

Αλλά…

Προς το φινάλε του επεισοδίου το κυνηγόσκυλο συναντά την αδελφότητα χωρίς λάβαρα και αρχηγός τους παραμένει ο Μπέρικ Ντοντάριον που έχει δίπλα του τον Θόρος.

brotherhood

Στα βιβλία ο Ντοντάριον έχει θυσιαστεί για να πάρει τη θέση του η Lady Stoneheart έτσι αν αυτός οδηγεί την αδελφότητα τότε η Κάτλιν δεν έχει καμία δουλειά εκεί.

Πάνε λοιπόν και οι δύο θεωρίες δεν συμφωνείτε;

Αλλά…

Επειδή νομίζαμε ότι θα γίνει έτσι δεν πάει να πει ότι και οι δημιουργοί της σειράς είχαν σκοπό να γίνει έτσι. Παραμένει λοιπόν η πιθανότητα να δούμε και τις δύο θεωρίες να παίρνουν σάρκα και οστά με διαφορετικό τρόπο και κάτω από άλλες συνθήκες.

Η περιγραφή του τελευταίου επεισοδίου της έκτης σεζόν αφήνει υπονοούμενο τουλάχιστον για τη δεύτερη θεωρία.

«Η Μπριέν συναντά έναν φίλο που έχει γίνει εχθρός».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ