Άλλη μία επιστροφή (που όλοι περιμέναμε) στο Game of Thrones
Game of thrones

Άλλη μία επιστροφή (που όλοι περιμέναμε) στο Game of Thrones

Αν δεν έχετε δει ακόμα το έβδομο επεισόδιο της έκτης σεζόν του Game of Thrones καλύTερα να φύγετε τώρα από εδώ. Και αυτό γιατί…

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS

556bb81c4ae56e586e457483_spoilers-game-nights-king

Όσοι καταβροχθίζετε ότι πληροφορία κυκλοφορεί στο internet για το Game of Thrones ξέρατε ότι στη φετινή σεζόν θα βλέπαμε την επιστροφή ενός αγαπημένου χαρακτήρα που είχαμε να δούμε από την τέταρτη σεζόν. Για την ακρίβεια τον είχαμε αφήσει ετοιμοθάνατο.

Και στο έβδομο επεισόδιο αυτή η επιστροφή έγινε πραγματικότητα. Κυρίες και κύριοι το Κυνηγόσκυλο είναι και πάλι εδώ…

got-lulz-chicken-1-600x337

Η επιστροφή του είχε κεντρικό ρόλο σε αυτό το επεισόδιο και πήραμε μέσα σε μερικές μόνο ατάκες όλες τις απαντήσεις που χρειαζόμασταν. Η ομάδα των πιστών τον βρήκε στα τελευταία του, για μερικές μέρες έμοιαζε ότι δεν θα τα καταφέρει, αλλά τελικά τα κατάφερε, έτσι τον βρήκαμε να κόβει ξύλα βοηθώντας στο χτίσιμο ενός ναού (υποθέτουμε).

got607082415hsdsc76711jpg-d495c2_765w

Πάντως δεν τον είδαμε να έχει ασπαστεί την πίστη των υπολοίπων και μετά τον θάνατο όλων το πιο πιθανό είναι με το τσεκούρι του θα μοιράζει πόνο στους δολοφόνους.

Αυτό που είναι πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή στην υπόθεση του Κυνηγόσκυλου είναι ότι βρισκόμαστε κοντά στην πραγματοποίηση της θεωρίας ότι θα τον δούμε να μονομαχεί με τον αδελφό του.

Ξέρουμε ήδη ότι η Σέρσεϊ που θα δικαστεί μέσω μονομαχίας έχει επιλέξει το ζόμπι-βουνό για να την εκπροσωπήσει.  Στα επόμενα επεισόδια θεωρητικά ο Σάντορ Κλεγκέιν θα φτάσει στο King’s Landing και εκεί με κάποιο τρόπο θα επιλεγεί από τον High Sparrow ως ο μονομάχος της πίστης.

Επαναλαμβάνουμε ότι όλα αυτά παραμένουν σε θεωρητικό επίπεδο αλλά μοιάζουν πλέον κάτι παραπάνω από πιθανά.

got607082615hsdsc77711jpg-d495c1_765w

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ