Star Wars Rise of Skywalker: Αποθέωση για την τελευταία ταινία!
News

Star Wars Rise of Skywalker: Αποθέωση για την τελευταία ταινία!

Μπορεί το εμπάργκο για τις κριτικές να ολοκληρώνεται το απόγευμα το πρωί της Τετάρτης, όμως αμέσως μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του Rise of Skywalker στο Λος Άντζελες το βράδυ της Δευτέρας, είχαμε τις πρώτες αντιδράσεις για την τελευταία ταινία του Star Wars.

Και τα νέα για τους οπαδούς του franchise είναι πάρα πολύ καλά, αφού το συντριπτικό ποσοστό των ανθρώπων που την είδαν, αποθεώνουν την ταινία του JJ Abrams που αποτελεί το κλείσιμο της αυλαίας στην κεντρική πλοκή μετά από 40 ολόκληρα χρόνια. Όπως φαίνεται λοιπόν οι αντιδράσεις δεν θα έχουν καμία σχέση με αυτές για το Last Jedi, που πριν από δύο χρόνια δίχασε το σκληροπυρηνικό κοινό του Star Wars και γενικά προκάλεσε μεγάλο προβληματισμό για το φινάλε.

Σύμφωνα με τα όσα γράφονται στο twitter, το φινάλε θα ικανοποιήσει τον κόσμο, αφού προσφέρει συγκινητικές στιγμές, με αναφορές στο παρελθόν αλλά και καινούργια στοιχεία πλοκής που δένουν άψογα με την εξέλιξη. Οι περισσότεροι χαρακτηρίζουν το Rise of Skywalker ως την καλύτερη ταινία της νέας τριλογίας, ενώ κάποιοι λένε ότι θα όσα βλέπουμε να εξελίσσονται θα μπορούσαν να αποτελέσουν τη βάση για δύο ή και τρεις ταινίες.

Αυτές είναι κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές αντιδράσεις

H ταινία θα βάλει οριστικό τέλος στην κεντρική ιστορία του Star Wars, μετά από σχεδόν 40 χρόνια και θα αφήσει ανοιχτό το πεδίο για νέα πρόσωπα και καινούργιες κατευθύνσεις μπαίνοντας στην επόμενη δεκαετία. Τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα και μπορείτε να κλείστε τη θέση σας για την πρεμιέρα κάνοντας κλικ εδώ.

Περίληψη

Η Lucasfilm και ο J.J.Abrams που επιστρέφει στη σκηνοθεσία, ενώνουν για μια ακόμη φορά τις δυνάμεις τους για ένα επικό ταξίδι σε έναν γαλαξία πολύ, πολύ μακριά. Στη νέα ταινία STAR WARS: SKYWALKER Η ΑΝΟΔΟΣ, τον καθηλωτικό επίλογο του θρυλικού saga, θα γεννηθούν νέοι θρύλοι και θα δοθεί η τελευταία μάχη για την ελευθερία.

Πληροφορίες

Σκηνοθεσία: Τζέι Τζέι Άμπραμς
Ηθοποιοί: Κάρι Φίσερ, Μαρκ Χάμιλ, Άνταμ Ντράιβερ, Ντέιζι Ρίντλεϊ, Τζον Μπογιέγκα, Όσκαρ Άιζακ, Άντονι Ντάνιελς, Ναόμι Άκι, Ντόναλ Γκλίσον, Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ, Λουπίτα Νιόνγκο, Κέρι Ράσελ, Κέλλυ Μαρί Τραν, Ίαν ΜακΝτίαρμιντ, Μπίλλυ Ντι Ουίλιαμς
Διάρκεια: 141 λεπτά
Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: