Στο επόμενο Avengers δεν θα γίνει αυτό που όλοι νομίζουμε
News

Στο επόμενο Avengers δεν θα γίνει αυτό που όλοι νομίζουμε

Προσοχή: Ακολουθούν spoilers για το Infinity War των Avengers


To φινάλε του Infinity War των Avengers ήταν μια μαχαιριά στην καρδιά, αφού μετά ολοκλήρωση της αποστολής του Thanos είδαμε το μισό σύμπαν να εξαφανίζεται και μαζί του πολλούς από τους αγαπημένους μας ήρωες, όπως ο Black Panther, ο Spider Man και ο Doctor Strange.

Αυτό που πιστεύει ο περισσότερος κόσμος για την ταινία της επόμενης χρονιάς είναι ότι οι αρχικοί Avengers (που δεν έγιναν στάχτες) θα βρουν κάποιο τρόπο να αλλάξουν τα γεγονότα, πιθανότατα ταξιδεύοντας στον χρόνο.

Φυσικά τα παραπάνω αποτελούν απλά εικασίες και για να μάθουμε το τι θα γίνει θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 3 Μαΐου του 2019 όταν και κάνει πρεμιέρα η επόμενη ταινία.

Οι σεναριογράφοι του Infinity War, Christopher Markus και Stephen McFeely, που φυσικά έχουν γράψει και την επόμενη ταινία μίλησαν στο Buzzfeed για τις αποφάσεις που πήραν αλλά και για τα όσα θα ακολουθήσουν.

«Όταν γράφαμε το Infinity War και όταν κάναμε τα γυρίσματα, το Black Panther δεν είχε βγει ακόμα στις αίθουσες. Δεν ξέραμε φυσικά ακόμα πόσο καλό θα ήταν και την μεγάλη του επιτυχία. Και έπρεπε να συμπεριφερθούμε σε όλους μας τους χαρακτήρες με τον ίδιο τρόπο. Αυτοί που χάνονται στο Infinity War είναι ηγέτες στα δικά τους franchise. Και ο Black Panther είναι ακριβώς το ίδιο με όλους» δήλωσε αρχικά ο Christopher Markus στη συνέχεια η κουβέντα πήγε στην επόμενη ταινία.

«Τo Avengers 4 δεν θα κάνει αυτό που νομίζετε ότι θα κάνει. Είναι μια διαφορετική ταινία από ότι πιστεύετε. Οι θάνατοι είναι αληθινοί. Θέλω απλά να σας το πω αυτό και όσο πιο σύντομα το αποδεχθείτε τόσο πιο εύκολα θα μπορέσετε να περάσετε στο επόμενο στάδιο της θλίψης».

Από την πλευρά του ο McFeely τόνισε:

«Δείτε το έτσι. Νομίζω ότι το Infinity War ήταν μια αρκετά ώριμη ταινία για blockbuster. Έχει προφανώς αρκετό χιούμορ, αλλά γίνεται πολύ ώριμη στην πορεία. Το ίδιο θα γίνει και με την επόμενη. Θα επιμείνουμε στις αποφάσεις μας και ελπίζουμε να σας εκπλήξουμε και να δεθείτε με την ιστορία. Είναι μία ταινία από το ίδιο στούντιο, με τους ίδιος δημιουργούς. Γράφτηκαν μαζί και γυρίστηκαν ταυτόχρονα. Προφανώς και συνδέονται αλλά είναι δύο διαφορετικές ταινίες με τη μία να εξαρτάται από το τι έγινε στην προηγούμενη».

Η πρεμιέρα της επόμενης ταινίας των Avengers είναι προγραμματισμένη για τις 3 Μαΐου της επόμενης χρονιάς και λογικά μέσα στο καλοκαίρι θα μάθουμε και τον τίτλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ