Έτσι είπε αντίο στον Κάρλ το Walking Dead
News

Έτσι είπε αντίο στον Κάρλ το Walking Dead

Το Walking Dead επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής και ολοκλήρωση τη μεγάλη ανατροπή σε σχέση με τα κόμικ.

Στο mid-season finale είχαμε δει τον Καρλ να αποκαλύπτει μία δαγκωνιά από walker κάτι που σήμαινε ότι δεν θα τη γλιτώσει. Οι δημιουργοί της σειρά είχαν υποσχεθεί ότι δεν θα υπάρξει ανατροπή και το πρώτο επεισόδιο της επιστροφής θα δείξει την ολοκλήρωση της ιστορίας του Καρλ. Έτσι και συνέβη.

Ο Τσάντλερ Ρίγκς ήταν ένα από τα τέσσερα μέλη του ορίτζιναλ καστ που είχαν απομείνει στο Walking Dead και τον είδαμε να ενηλικιώνεται μπροστά στα μάτια μας αφού όταν έκανε το ντεμπούτο του ήταν μόλις 10 ετών.

Το επεισόδιο έριξε τους τόνους και μας παρουσίασε όλες τις στιγμές του Καρλ από τη στιγμή που την πάτησε στο δάσος με τον walker μέχρι το τελικό του αντίο στην εκκλησία.

To θέμα είναι το εξής. Η ιστορία του Καρλ είχε μπόλικο δρόμο ακόμα όπως έχουμε δει στο κόμικ και ο ρόλος του ήταν κεντρικός στα όσα θα συμβούν στη συνέχεια. Όμως ο showrunner, Scott Gimple, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον θάνατο του ως «εργαλείο» για την εξέλιξη του χαρακτήρα του Ρικ.

Δεν είμαστε καθόλου βέβαιοι ότι αυτός ήταν ο σωστός δρόμος, αλλά πλέον δεν υπάρχει γυρισμός. Ο Καρλ λέει το αντίο του στον Ρικ και με τα λόγια του τον κάνει να καταλάβει ότι ο δρόμος του αίματος και του θανάτου δεν είναι ο μοναδικός. Ο Ρικ υπόσχεται θα πραγματοποιήσει τον ονειρικό κόσμο του Καρλ και αποχαιρετά τον γιο του.

Αυτό που ακολουθεί είναι το επίσημο In Memoriam που προβλήθηκε αμέσως μετά την ολοκλήρωση του επεισοδίου στο Talking Dead.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ