Άρχισε τα ρεκόρ από την πρώτη ημέρα στους κινηματογράφους το IT!
News

Άρχισε τα ρεκόρ από την πρώτη ημέρα στους κινηματογράφους το IT!

Ο ντόρος που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό γύρω από την κινηματογραφική μεταφορά του IT άρχισε ήδη να εξαργυρώνεται στα ταμεία, αφού η ταινία στην πρώτη μέρα προβολής της στην Αμερική έφτασε στο τρομερό (για ταινία τρόμου με R-Rating) ποσό των 13,5 εκατ. δολαρίων.

Περιττό να πούμε ότι αποτελεί ρεκόρ και για τις δύο κατηγορίες που προαναφέραμε και για να σας το προσδιορίσουμε καλύτερα, σκεφτείτε ότι το Deadpool (που δεν ήταν φυσικά ταινία τρόμου αλλά είχε R-Rating) στην πρώτη ημέρα προβολής του είχε 12,7 εκατ. δολάρια.

Οι εκτιμήσεις έλεγαν ότι στο πρώτο τριήμερο η ταινία του Andy Muschietti θα φτάσει τα 70 εκατ. δολάρια, αλλά πλέον μετά τους αριθμούς της πρώτης ημέρας μπορεί να μιλάμε για ένα ποσό που θα αγγίξει τα 100 εκατομμύρια.

Οι αποθεωτικές κριτικές φυσικά και βοήθησαν σε όλο που συμβαίνει. Δυστυχώς στην Ελλάδα θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου για να το δούμε.

Μην ξεχνάτε ότι τρέχει ο διαγωνισμός του Roxx που δίνει την ευκαιρία σε δύο από εσάς να κερδίσετε τη νέα έκδοση του βιβλίου του Stephen King στο οποίο βασίζεται η ταινία. Λεπτομέρειες εδώ.

Update Σαββάτου: Οι εισπράξεις της Παρασκευής ξεπέρασαν κάθε προσδοκία με την ταινία να έχει συγκεντρώσει ήδη 51 εκατομμύρια δολάρια, έτσι είναι κάτι παραπάνω από βέβαια ότι το σύνολο του τριημέρου θα ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ