Φήμη: Οι Ghost είναι πλέον μόνο ένα άτομο!
News

Φήμη: Οι Ghost είναι πλέον μόνο ένα άτομο!

Από το 2010 όταν και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ οι Ghost παραμένουν σταθεροί στο θέμα της απόκρυψης των πραγματικών ονομάτων τους, αλλά και των προσώπων τους αφού η εμφάνιση τους στη σκηνή γίνεται με τις στολές των Nameless Ghouls και του Papa Emeritus (για τον τραγουδιστή).

Και όλα αυτά τα χρόνια υπάρχει έντονη φημολογία ότι τα μέλη έχουν αλλάξει πολλές φορές και πως πίσω από τον Papa κρύβεται ο Σουηδός Tobias Forge.

Το Blabbermouth με αφορμή μία συνέντευξη του συγκροτήματος στο Metal Wani ήρθε να δώσει μία καινούργια διάσταση στο θέμα. Τονίζει αρχικά ότι σε όλες τις συνεντεύξεις των Ghost εμφανίζεται ο Tobias Forge απλά ντύνεται ως Nameless Ghoul ενώ στη συνέχεια αναφέρει πως στο τέλος του 2016 αποχώρησαν όλα τα μέλη που περιόδευσαν για το Meliora και το Popestar και στην Ευρωπαϊκή περιοδεία που θα ξεκινήσει τον Μάρτιο το line up του συγκροτήματος θα είναι εντελώς νέο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο αρχηγός της μπάντας τονίζει:

«Το πρακτικό του θέματος είναι να μπορείς να διατηρήσεις τον ήχο και την ταυτότητα του συγκροτήματος. Σε εμάς βοηθάει το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να έχεις τα ίδια έξι άτομα στο στούντιο για να τα καταφέρεις αυτό. Ευτυχώς δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα. Η περιοδεία των Ghost και οι ηχογραφήσεις των Ghost ποτέ δεν ήταν το ίδιο πράγμα. Έτσι μπορούμε να διατηρήσουμε αυτό τον ήχο. Δεν βασιζόμαστε στο αν κάποιοι έρθουν και κάποιοι άλλοι φύγουν. Είναι όπως με τους Queens of the Stone Age. Όλα περνούν από τα χέρια του Josh Homme ανεξάρτητα από το ποιος είναι στη μπάντα, κάτι που είναι μία αντίστοιχη κατάσταση με τη δική μας».

Όλα όσα σας είπαμε πιο πάνω παραμένουν στο στάδιο της φημολογίας και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει αφού το συγκρότημα μοιάζει διατεθειμένο να διατηρήσει το μυστήριο γύρω από το όνομα τους.

Αυτή την εποχή οι Ghost προετοιμάζουν το νέο τους άλμπουμ που λογικά θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: