Αυτή είναι η πλοκή της 2ης σεζόν του Stranger Things
News

Αυτή είναι η πλοκή της 2ης σεζόν του Stranger Things

Πρέπει να είναι εξαιρετική να δουλεύεις στο Entertainment Weekly αφού οι τύποι έχουν πάντα αποκλειστικά όλες τις εξελίξεις από τις κορυφαίες σειρές και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές.

Αυτή τη φορά έχουν όλο το επιτελείο του Stranger Things να μιλά για τη 2η σεζόν και εμείς το μόνο που κάναμε ήταν να μεταφράσουμε τα όσα είπαν.

Πάμε λοιπόν…

H δεύτερη σεζόν του Stranger Things ξεκινάει ένα χρόνο μετά τα γεγονότα της πρώτης σεζόν την ημέρα του Halloween με τα παιδιά να είναι ντυμένα Ghostbusters όπως είδαμε στο teaser αλλά και στην πρώτη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα. O Will έχει επιστρέψει στην παρέα των φίλων του μετά τη διάσωση του από την εναλλακτικέ πραγματικότητα του Upside Down αλλά όπως είδαμε και στο περσινό φινάλε κάτι δεν πάει καλά με την περίπτωση του.

«Βλέπει εικόνες από το Upside Down αλλά το ερώτημα είναι αν είναι αληθινές ή όχι» λέει ο συν-δημιουργός Matt Duffer τονίζοντας ότι μοιάζει σαν να πάσχει από μετατραυματική διαταραχή.

Η μητέρα του η Joyce προσπαθεί να κάνει την κατάσταση σταθερή γι αυτόν και τον αδελφό του τον Jonathan και πλέον έχει σχέση με ένα παλιό συμμαθητή της τον Bobμ τον οποίο υποδύεται ο Sean Astin (ο Σαμ από τον άρχοντα των δαχτυλιδιών). Προσπαθεί να καλύψει πολλά, λέει η Γουινόνα Ράιντερ. «Νομίζω ότι έχει κάνει αυτή την επιλογή γιατί θέλει μία θετική πατρική φιγούρα στη ζωή των παιδιών της».

Την ίδια ώρα ο Hopper προσπαθεί να κρατήσει μυστικά τα περισσότερα γεγονότα της περασμένης σεζόν, όπως η εξαφάνιση της Barb, για να προστατέψει τη Joyce και τα παιδιά. «Τον επηρεάζει αυτό το γεγονός και ότι πρέπει να λέει ψέματα» λέει ο David Harbour που υποδύεται τον Hopper.

Τα αδέλφια, η Νάνσι και ο Μάικ, έχουν επηρεαστεί και αυτά πολύ αφού θρηνούν τους θανάτους της Barb και της Eleven. «Έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα αφού και οι δύο έχουν χάσει κάποιον» λέει ο Ross Duffer. «Δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στην απώλεια και βλέπουμε τα αποτελέσματα.

Οι ισορροπίες αλλάζουν όταν στο Hawkins μετακομίζουν δύο ακόμα αδέλφια. Ο Billy και η Max. Και ενώ η Max γίνεται φίλη με τα αγόρια και επίσης τραβά το… ρομαντικό ενδιαφέρον των Lucas και Dustin ο Billy δεν είναι ο τύπος που κάνει φίλους.

Όπως λέει ο Matt Duffer: «Ο Stephen King έχει πάντα εξαιρετικούς χαρακτήρες κακών. Και το κακό στον πραγματικό κόσμο είναι το ίδιο ή ακόμα χειρότερο από το υπερφυσικό, έτσι θέλαμε να παρουσιάσουμε έναν τέτοιο χαρακτήρα.

Επειδή όμως αυτό είναι το Stranger Things υπάρχουν ένα σωρό απόκοσμες δυνάμεις που δημιουργούν προβλήματα. Το ρήγμα στο Upside Down παραμένει ανοιχτό, όπως και
το εργαστήριο που τώρα βρίσκεται υπό τον έλεγχο του φαινομενικά φιλικού Dr. Owens. Όσο για το τι τέρατα θα δούμε σε αυτή τη σεζόν, οι δημιουργοί δεν λένε πολλά. Λένε όμως ότι θα εξερευνήσουν διαφορετικά είδη τρόμου και επίσης ο Dustin έχει για κατοικίδιο ένα πλάσμα που δεν είναι από τον κόσμο μας.

Και ακόμα δεν έχουμε μάθει τι παίζει με την Eleven…

Η δεύτερη σεζόν του Stranger Things κάνει πρεμιέρα στις 31 Οκτωβρίου και αυτό είναι το πρώτο teaser.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ